Vetomiehet: Viikonlopun pelipaketti

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Halipa haippaa, muutama haippirinki ja uusimmat käänteet Kasmirin ja Axl Smithin saagassa. Niin, Stara uutisoi että loppuen lopuksi haippiringissä olisikin jaettu vain yksi video ja yksi kuva Kittilän keikkareissulta. Staran mukaan video olisi ollut Kasmirin ja tuntemattoman naisen petipuuhista.

Jos näin on, Kasmirhan olisi uhri, minkä lisäksi miehen maine on kärsinyt kolauksen ja TTK-kisastahan mies potkittiin ulos. Taitaa olla Smith kohtalaisen suosittu kaveri haippiringin jäsenten keskuudessa tällä hetkellä.

No mutta asiaan! Viikonloppu tarjoaa pelattavaa, ja koska on lauantai ja hirvittävä kiire, emme ehdi pidemmin perkaamaan pelivalintojamme.

Viikonlopun pelipaketti

Viikonlopun paras kohde on salibandyliigasta. M-Team isännöi Classicia, joka tarvitsee maaleja taistellakseen runkosarjan voitosta. M-Teamin taru on surullinen, joukkue on jo tippunut ja pelaajat ovat menettäneet ammattiylpeytensä. Me iskemme poikkeuksellisesti 5 yksikön panostuksen sisään.

Valioliigassa Leicester jytkyttää Shakespearen alaisuudessa ja ihmettelemme valtavasti kotijoukkueen kerrointa umpisurkeaa Hullia vastaan. Kärpät on meidän kevään ideajoukkueemme – kotonaan vahva ja kuntokäyrä näyttää rajusti ylöspäin. IFK on edelleen paska, terveiset Bornalle.

La Ligassa pidetään panostaso pienenä, sillä kertoimet ovat suhteellisen hyvin kohdallaan.

Lauantai
Salibandyliiga, klo 17: M-Team – Classic, Classic yli 10.5 maalia @ 2.06 5u (Unibet)
Liiga, klo 17: Kärpät – HIFK, Kärpät @ 2.09 2u (Betsafe)
Valioliiga, klo 17: Leicester – Hull, Leicester @ 1.87 2u (Unibet)
La Liga, klo 19.30: Villarreal – Espanyol, Villarreal yli 1.5 maalia @ 1.96 1u (Unibet)

Sunnuntai

La Liga, klo 21.45: Bilbao – Malaga, Bilbao @ 1.80 1u (Betsafe)