Vetonurkkaus: Madrid katsoo kohti Mestarien liigaa

Betsafe Logo10 € ILMAINEN NBA-LIVEVETO – Hae omasi ja katso matsit suorana Betsafella

Alkava viikonloppu sisältää roimasti kuningaspelin cup-otteluita, sillä FA Cupin lisäksi myös Suomen Cup on polkaistu käyntiin. Cup-otteluiden betsaaminen on kuitenkin aina arveluttavaa, joten onneksi pääsemme nauttimaan myös perinteisistä sarjapeleistä. Jääkiekon ystävien pitää tyytyä KHL:ään tai kotoiseen Liigaan, ellei NHL:n tähdistöottelun 3v3 -läpsyttely kiinnosta.

Valencia – Real Madrid: Valencia +1 (Betsafe: 2,30)

Tämänviikkoinen vihjeemme löytyy lauantain mielenkiintoisesta La Ligan kamppailusta Valencian ja Real Madridin välillä.

Real Madridin kausi on ollut liigan osalta suuri floppi. Zinédine Zidanen suojatit ovat sarjassa neljäntenä, ja eroa arkkiviholliseen ja sarjakärkeen Barcelonaan on peräti 19 pinnaa. Joukkue putosi keskiviikkona Copa Del Reystä kärsittyään 1–2-kotitappion Leganesille, joten Los Blancosin menestymismahdollisuudet jäävät tämän kauden osalta Mestarien liigan varaan. Liigassa tosin riittää vielä panosta, sillä Villareal kummittelee vain pisteen päässä madridilaisista ja jahtaa tosissaan viimeistä Mestarien liigaan oikeuttavaa paikkaa.

Parin heikosti sujuneen edelliskauden jälkeen Valencia on jälleen palannut La Ligan kärkijoukkueiden sakkiin, ja kolmantena majaileva takavuosien menestysseura pyrkii lunastamaan paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

Jos ei Real ole pärjännyt joukkueena, niin eivät ole Cristiano Ronaldonkaan otteet vakuuttaneet, liigassa siis. Chämppärissä Rolle on tehnyt kuuteen otteluun yhdeksän maalia, kun taas La Ligassa kihautuksia on tullut koko kauden aikana vain kuusi kappaletta. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Valencian italialaishyökkääjä Simone Zaza on osunut kymmenen kertaa. Säästeleekö Ronaldo paukkujaan vain Mestarien liigaa varten vai onko takana jokin muu selitys? Siihen emme tiedä vastausta, mutta pian 33 vuotta täyttävä portugalilainen tulee jäämään tällä kaudella ensimmäistä kertaa alle kahteenkymmeneen liigamaaliin Real Madridin paidassa. Se toki kertoo jotain Ronaldon saavutuksista.

Maaleja Valencia osaa kyllä tehdä, mutta Realia vastaan puolustus saattaa olla isommassa roolissa. Kotinurmellaan Mestallalla Valencia on päästänyt tällä kaudella vain kuusi maalia, ja kymmenestä kotiottelusta vain yksi on päättynyt tappioon. Valencian ja Realin väliset ottelut ovat historiallisestikin olleet tasaisia. Realin edellinen vierasvoitto Valenciasta löytyy reilun neljän vuoden takaa. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Santiago Bernabéulla päättyi 2–2-tasapeliin.

Tämän kauden vireen huomioonottaen Valencian kotikerroin 4,70 on varsin herkullinen. Laitamme lapulle kuitenkin kohteen Valencia +1, eli kotivoitto tai tasapeli riittävät meille.

Valencian ja Real Madridin huippuottelu on katsottavissa Viaplay-palvelussa lauantaina klo 17.15.

Vetonurkkaus on kahden urheilun ja vedonlyönnin tuoman jännityksen yhdistäneen nuoren miehen yhteisprojekti. Faneille.comissa jaamme vihjeitä perjantaisin. Seuraa meitä Instagramissa päivittäisiä vihjeitä varten! Tsekkaa myös kotisivumme, josta löydät vihjeet perusteluineen sekä vedonlyöntibonukset! 

Kansikuva: Getty Images