KHL:ssä taas haastava kierros

Vedonlyöntinäkökulmasta lauantai on haastava päivä. Eilen allekirjoittaneella lävähti laput reisille, kun Jugra haki nihkeän voiton Admiralista ja Omsk ei saanut sitä kolmatta maalia tehtyä.

Metallurg-Jokerit, klo 14.00

Hallitseva mestari, kotietu, lauantaipäivä ja täysi tupa, kuntoutunut Sergeri Mozjakin. En näe tässä ottelussa kuin yhden suosikin, Oskar Osalan Metallurgin. Jos saat hallitsevalle mestarille ja hyvään vireen löytäneelle joukkueelle kotonaan kertoimen 1.85, on siihen tartuttava. Vaikea on nähdä asetelmien muuttuneen niin paljon kuukauden takaisesta, että Jokerit voiton nappaisi.

Henrik Karlsson on laskeutunut portaan alemmas jumalmoodistaan, ja vaikka ykkösketju on saanut onnistumisia, on Metallurgin peruspeli niin paljon vahvempaa, etten voi pelata vierasjoukkueen voittoa.

Ottelu on kotijoukkueelle viimeinen ennen taukoa, ja jos Osala luottaa omiinsa, niin luotan minäkin.

Avtomobilist-Riika, klo 14.00

Kotijoukkue palaa tänään voittojen tielle. Alla on ruma tappio SKA:lle, mikä motivoi joukkuetta palaamaan paremman pelin tielle. Riika on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan, eikä viimeinen vierasottelu ole koskaan se helpoin paikka.

Lauantai-iltapäivä Jekaterinburgissa takaa hyvän tunnelman halliin, ja keskialueen tukkimallla Avtomobilist vie tänään voiton. Joukkue vakuutti allekirjoittaneen Jokereita vastaan pelatussa ottelusssa, ja ihan noillakin höyryillä päästelen tänään kotivoittoa lapulle kertoimella 1.95.

Kazan-SKA, klo 16.30

Tämä on yksi niistä otteluista, joista pitäisi pysyä erossa. Huikea matsi luvassa, joka tapauksessa. En usko, että Kazan pelaa kahta huonoa ottelua putkeen (Jokerit, SKA), vaan kaukalossa nähdään täyden hallin edessä motivoitunut kotijoukkue.

Kazanin kerroin 2.85 houkuttelisi, mutta ehkäpä kannattaa pelata vähämaalisen lopputuleman kautta. Kazan pelaa kotonaan tiiviisti, tosin Jokerit-ottelussa vieraat pääsivät kahden ensimmäisen erän aikana yllättävänkin vapaasti möyrimään.

Alle 5.5 maalia saa kertoimen 1.66, mikä on kärkikamppailulle houkutteleva lopputulema.

Vetovalinnat (NordicBet)

Magnitogorsk 1.85 **
Magnitogorsk -1.5 2.60 *
Niklas Hagman ei tee maalia 1.55 *
Avtomobilist 1.95 **
Kazan-SKA alle 5.5 maalia 1.66 *

Näistä Magnitogorsk ja Avtomobilist tuplana päivän pääbetsiksi.