Jatkuuko osumaputki?

Kuten olemme todenneet, varianssi kuuluu osana vedonlyöntiin ja se on ollut meille suosiollinen muutaman edellisen vetopäivän osalta. Palautusprosentti nousi voitokkaan UCL-kierroksen myötä yli 100 %, ja liikkuu 58 pelin jälkeen lukemassa 103.8 %. Suunta on oikea, mutta toisaalta muutamalla hudilla ollaan taas tappiolla. Katsotaan tilannetta 200-300 vihjeen jälkeen, silloin saa jonkinlaista alustavaa suuntaa.

Tänään maailman nopeimmat sählyt tulille. Sählyt, koska meistä tuntuu sählyltä. Westend Indians matkaa KooVeen vieraaksi, ja KooVeella on varsin junnupainotteinen puolustus askissa. Lisäksi sniper Miro Lehtinen on edelleen sivussa, joten vieraiden kerroin 2.22 kelpaa peleihin mukaan, etenkin kun KooVeella ei ole enää mitään panosta. Haiskahtaa myös overilta.

PK-seudun derbi SSV-Erä pelataan jo klo 18 alkaen, joten tämän kanssa on kiire. Meillä on underia kitkutteleva kutina persvaossa. Jotenkin tuntuu, että kumpikaan ei halua hävitä tätä matsia jo derbyn statuksen takia. Odotamme tarkkaakin tarkempaa peliä, jossa keskialue isketään sumppuun ja vastahyökkäysmahdollisuuksien antamista vältetään viimeseen asti. Tähän peliin tulille under 11.5 kertoimella 1.70. Kerroin on siinä ja siinä, kannattaako sitä pelata, mutta isketään nyt pieni peli siihenkin.

Vetovihjeet

KooVee-Indians 2 @ 2.22
SSV-Erä under 11.5 @ 1.70

Kohteet tuttuun tapaan NordicBetiltä, ja niihin pääset käsiksi tästä linkistä!