Teemu Pukki: ”Kentällä on taas hauskaa”

Teemu Pukki saapui perjantai-iltana seurajoukkueensa Celticin kanssa Helsinkiin, jossa se kohtaa lauantaina Eloklassikossa Olympiastadionilla Tottenhamin.

Pukki on saanut hyvin vastuuta Celticin pre-seasonilla. Maaleja on syntynyt hyvää tahtia ja uusi manageri Ronny Deila luottaa suomalaishyökkääjään.

– Tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä, kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis. Kentällä on taas hauskaa ja se on tärkeintä, Pukki kertasi perjantaina tunnelmiaan.

Pukki on päässyt hyvin sisään uuden managerin kuvioihin.

– Siltä ainakin vaikuttaa. Olen saanut paljon tilanteita ja sitä kautta onnistumisia.

Deila on norjalainen, mutta perinteinen ”norjalaisfutis” ei kuulu Celticin repertuaariin.

– Prässäämme aika ylhäältä koko ajan, mutta emme pelaa mitenkään suoraviivaisesti. Enemmänkin kierrätämme aika rauhallisesti ja etsimme rakoja vastustajan välistä, Pukki sanoi,

Celitic koki keskiviikkona pahan takaiskun Mestarien liigan 3.karsintakierroksen avauspelissä, kun puolalaisjoukkue Legia oli vahvempi kotikentällään maalein 4-1.

-Se oli iso pettymys. Ei siinä paljon hymyileviä naamoja näkynyt pelin jälkeen. Kyllä me uskomme vielä jatkopaikkaan, mutta se vaatii kolmen maalin voiton.

– Aloitimme sen pelin hyvin ja teimme heti maalin. Harmi, että tulos oli lopulta niin huono, Pukki totesi.

Ennen ensi keskiviikon toista peliä Celtic kohtaa välissä Helsingissä Tottenhamin. Eloklassikko pelataan lauantaina Olympiastadionilla kello 16.30.

– Se on hyvä ja huono asia, että tämä peli on tässä välissä. Ensi keskiviikkona meillä on tosi tärkeä peli ja siihen on käännetty nyt suurimmat katseet. Kun otamme voiton lauantaina, on tietenkin hyvä lähteä tähän keskiviikon peliin, Pukki sanoi.

Skotlannin Valioliiga alkaa Celticin osalta 9.8. Celtic on taas ylivoimainen mestarisuosikki.

– Celtic-pelit ovat kaikille vastustajille ne isoimmat pelit. Helpolla ei päästä ja koko ajan pitää olla hereillä.