Kamerun – Kroatia klo 01.00

A-lohkon illan toisessa kamppailussa kohtaavat Kamerun ja Kroatia, joilla molemmilla on lähes pakkovoiton paikka.

Asetelma

Kamerun kärsi avausottelussa 0-1 tappion Meksikolle, mutta ottelun olisi pitänyt päättyä Meksikolle 0-3, kun tuomarit hylkäsivät virheellisesti kaksi Meksikon maalia. Kroatia taas haastoi Brasilian, mutta hävisi lähinnä maalivahtinsa Stipe Pletikosan surkean torjuntatyöskentelyn takia kisaisännille 1-3. Meksikon ja Brasilian nyhjättyä tiistaina 0-0 tasapelin, tietää se sitä, että Kamerunin tai Kroatian pelit päättyvät mitä todennäköisemmin alkulohkoon. Tasapelillä molemmilla on vielä teoreettiset jatkohaaveet, mutta esimerkiksi Kamerun kohdalla se tietäisi sitä, että sen olisi voitettava lohkon viimeisessä ottelussa Brasilia.

Kamerun

Joukkue oli avausottelussa Meksikoa vastaan selvästi alakynnessä halliten palloa ainoastaan 42%:sesti. Joukkueen taso ei yksinkertaisesti riitä tälle tasolle ja joukkueen tähtipelaajan Samuel Eto’on loukkaantuminen heikentää entisestään Leijonien mahdollisuuksia. Keskikentällä Alex Songin pelaamattomuus näkyy, ja hänen tulee parantaa otteita yhdessä kokeneiden konnien kanssa, mikäli Kamerun halajaa jatkaa pelejään vielä alkulohkon jälkeen. Joukkueen sisäiset riidat eivät ota hellittääkseen, joten Indominable Lionsin voitto Kroatiasta ja jatkoon meneminen lohkosta on epätodennäköistä.

kamerunsinetooKroatia

Joukkue pelasi avausottelussa Brasiliaa vastaan mallikkaasti ja hallitsi aika ajoin keskikenttän pelinrakentelua jopa yllättäen selkeästi. Kroaatien keskikentän moottorit Ivan Rakitic ja Luka Modric kestävät vertailun mihin maahan tahansa ja hyökkäysosasto on rautaa. Ensimmäisessä ottelussa vasemmalla hyökännyt härkämäinen Ivica Olic pelasi hyvän ottelun haastaen Dani Alvesta alati vaarallisesti. Kärkipelaaja Nikita Jelavic oli avausottelussa vaisu ja Kroatian onneksi pelikiellosta vapautuva Mario Mandzukic pääsee tykittämään tehoja Kamerunia vastaan. Kroatian kannalta on toivottavaa, että maalivahti Pletikosa saa illalla kiinni muutakin kuin silmänsä, koska kokeneella 35 -vuotiaalla maalivahdilla ei ole enää varaa lahjoittaa yhtään helppoa maalia selkänsä taakse.

kroatia

Pelin kulku

Kroatia tulee hallitsemaan pelinrakentelua mielinmäärin. Mandzukicilla on nälkää maalintekoon ja uskon, että Pletikosa parantaa tolppien välissä. Kamerunin ainoa toivo on kadotetun yhteishengen löytämisessä. Kamerunin kokenut valmentaja Volker Finken on saatava joukkueen tähtipelaajat pelaamaan yhtenäisesti. Puolustuspelin on parannuttava, jotta Kroatian vaaralliset hyökkäykset saataisiin kuriin. Tähän en usko ja Kroatia jatkaa taisteluaan jatkopaikasta lohkon viimeisessä ottelussa Meksikoa vastaan.

Vedonlyönti

Lopputulos + Totaali 2.5: Vierasvoitto + Alle 2.5 @3,25

Uskomme vahvasti, että Kroatia hoitaa ottelun kotiin. Joukkueen on huolehdittava myös omasta päästä, joten maalipaikoilla tuskin ottelussa mässäillään. Kroatia vie ottelun 1-0 tai 2-0, joten lyödään Kroatian voitto + koko ottelun maalimäärä alle 2,5 maalia kivalla 3,25 kertoimella.

KamerunkroatiaTuplaa talletuksesi Betssonilla. Lunasta 100€ bonus vedonlyöntiin tästä.