Real Madrid pitää kiinni tähtikaksikostaan

Sergio Ramos ja Karim Benzema ovat pyörineet siirtohuhuissa pitkin kesää. Real Madridin johto kuitenkin vakuuttaa kaksikon pysyvän Real Madridissa ensi kaudenkin.

Kausi lähestyy alkuaan, mutta Real Madridin ympärillä riittää kuhinaa. Pokaalittoman kauden jälkeen joukkue on ollut varsin sekavassa tilassa ja kohuja on riittänyt: Carlo Ancelottin potkut, Rafael Benitezin palkkaaminen, Iker Casillaksen myyminen, harjoitusten yhteenotot ja Ramosin siirtohalut näin esimerkkinä. Seurajohdolla onkin valtavat paineet, ei vain pokaalittoman kauden vuoksi, vaan fanit olivat erittäin tyytymättömiä kuinka seuran presidentti Florentino Perez kohteli Casillasta.

Perez liittyykin joukkueen mukaan, kun Real Madrid matkustaa Kiinaan näytösotteluihin. Tarkoituksena on rauhoittaa ilmapiiriä ja keskustella Ramosin kanssa jatkosta. Kymmenen vuotta Madridia edustanut Ramos on ilmaissut tyytymättömyytensä nykytilanteeseen ja Real Madrid yrittikin lujittaa pelaajan asemaa joukkueessa valitsemalla hänet tulevan kauden kapteeniksi.

– Minulle se on 100% varmaa. Vaadin, että se on selvää minulle sekä seuralle, että Segio on täällä. Jalkapallo on kummallinen maailma, mutta Ramos tulee pysymään, Benitez vakuuttelee Australiasta The Guardianin mukaan.

Ramos on useiden eri lähteiden mukaan ollut halukas siirtymään Manchester Unitediin. Englantilaisseura onkin tehnyt useita tarjouksia huipputopparista.

– Arvostan Louis van Gaalia todella paljon, mutta Sergio pysyy meillä. Hän on meidän pelaajamme, meidän kapteenimme Haluan nähdä hänet seurassa kauden alussa, koska hän on tärkeä pelaaja meille, Benitez lisäsi.

Toinen siirtohuhujen kohteena ollut pelaaja on hyökkääjätähti Karim Benzema, joka on ollut muun muassa monien Valioliigaseurojen kiinnostuksen kohteena. Erityisesti Arsenal on ollut hanakasti miehen perässä.

– Karim on todella onnellinen Real Madridissa ja hän tulee olemaan Real Madridin pelaaja siirtoikkunan jälkeen 1000% varmuudella. Karim ei aio siirtyä minnekään tänä kesänä, miehen agentti Karim Djazi vakuuttaa Skysportsille.

Molemmat pelaajat ovat voittaneet lukuisia palkintoja Valkoisten paidassa. Real Madridin tuntien mikä tahansa on mahdollista, varsinkin kun Benitezin alku seurassa ei ole ollut kovinkaan ruusuinen. Mediassa on ollut useita uutisia harjoituisten yhteenotoista ja erityisesti joukkueen ykköstähti Cristiano Ronaldo on osoittanut avoimesti pettymystään espanjalaisvalmentajan ratkaisuihin harjoituksissa.