Real Madridissa tuulee jälleen – Kenkää lääkintähenkilökunnalle

Real Madridin viime kausi oli todellinen mahalasku ja lisää suolaa haavoihin toi pahimman kilpakumppanin Barcelonan voittama tripla. Real Madridissa on otettu kovat otteet käyttöön kurssin korjaamiseksi.

Madridilaisten kausi kaatui osittain avainpelaajien pahoihin loukkaantumisiin, kun muun muassa Luka Modric, James Rodriguez, Sergio Ramos sekä Karim Benzema kärsivät erinäisistä vammoista. Seuran presidentti Florentino Perez onkin nyt irtisanonut viisi seuran pitkäaikaista lääkäriä ja fysioterapeuttia. Kenkää saivat Francisco Jose Morate (seuran lääkäri vuodesta 2001), Santiago Lozano (seuran fysiikkavalmentaja vuodesta 2005), Juan Muro (seuran fysioterapeutti vuodesta 1995), Carlos Heredia (Jesén läheinen fysioterpautti) sekä Dani Martinez (fysioterpeutti, joka liittyi seuraan viime vuonna).

Seuran ylilääkäri Jesus Olmo on kasannut nyt uuden ryhmän kasaan. Madridilaisten lääkintäryhmään saapuvat Ximo Mas (Levanten lääkäri), Mikel Arremberi (lääkäri Espanjan rugbyliitosta), Felix Fernandez Soli (fysioterapeutti Lokomotiv Moskovasta) sekä Vitor Pimenta (fysioterapeutti, joka on läheisissä väleissä Fabio Coentraon kanssa).

Potkut ovat aiheuttaneet lisää eripuraa pelaajien keskuudessa. Kaikki potkitut lääkärit ja fysioterapeutit olivat pelaajien suosiossa, mutta samaa ei voi sanoa kaksi kautta seurassa toimineesta ylilääkäri Olmosta. Pelaajat olivat vaatineet hänelle jo viime kaudella potkuja, koska lääkäri oli tehnyt huonoja diagnooseja Modricin, Ramosin, Jesén sekä Benzeman vammojen suhteen. Olmon asema valkoisissa on kuitenkin varsin turvattu, sillä hän on seuran johtoon kuuluvan Jeronime Farren vävy. Farre taas on Florentino Perezin henkilökohtainen lääkäri.

Tämä episodi ei ainakaan paranna ilmapiiriä Real Madridissa. Pelaajat olivat jo valmiiksi tuohtuneita Carlo Ancelottin potkuista, joten kesän aikana Madridissa ovi tulee käymään vielä tiuhaan molempiin suuntiin. Kesälllä siirtohuhut käyvät kuumana ja varsinkin Sergio Ramosia ollaan kovasti viemässä Manchester Unitedin riveihin.

Asiasta uutisoi goal.com.