Fanivideo & Perjantaibetsit viikko 20

Arsene Wenger jahtaa 9 vuotta kateissa ollutta pokaalia (Getty)

Arsene Wenger jahtaa 9 vuotta kateissa ollutta pokaalia (Getty)

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia. Nyt pääset samassa postauksessa myös tsiigaamaan uusimman fanivideon.

Viime betseillä nakutettiin mukava 3/4 tulos. Ainoaksi kiveksi kannossa muodostui Tshekkoslovakia-derby MM-kisoissa jossa maaleilla – ei meidän lupauksesta huolimatta, tarpeeksi mässäilty. Osumat kuitenkin lämmittävät. Viikon pommi Everton-1 Hullia vastaan tuli puhtaasti kotiin kertoimella 3.50. Sen seuraksi löytyivät osumat myös Monacosta (2.10) sekä USA:n yli kahden maalin Valko-Venäjä-voitosta (1.85). Triploilla tuli siis mukavasti karkkirahaa, mutta ilman täysosumaa ei vielä kunnolla juhlita. Nyt käärmekeitot ovat valmiina ja vain 100% tulos kelpaa.

Lauantai klo 19.00 Arsenal-Hull (0-1) 2.25 – 3.50 – 2.70

The Arsene Way. FA Cupin finaali, jota olemme paikanpäällä todistamassa. Karnevaalikulkueelle on järjestelyt Lontoossa valmiina ja juhlat odottavat 90 minuutin jälkeen alkuaan. Itse herra Wengerillä on sopimusneuvottelut kesken ja mikä olisikaan mukavampaa matkata kabinettien puolelle kuin pokaali sylissä.

Joukkueiden kohtaamiset olivat kauden aikana selkeästi tykkimiesten heiniä. Arsenalin näyttöhalut ja fanien odotukset ovat todella kovat. Lähes vuosikymmen on menty jo eteenpäin viimeisestä pokaalista ja arsenalin kuntokäyrä tukee suosikkiasemaa. Kun Aaron Ramsey palasi loukkaantumisen jälkeen loppukaudesta kokoonpanoon, Gunners voitti viisi ottelua putkeen ja sama meno jatkuu vielä finaalissa. Joukkue on selvästi tiikereitä vahvempi. Hullin Shane Long sekä Nikica Jelavic ovat sivussa cup-otteluista ja näitä miehiä joukkue juuri finaaliin kaipaisi. Viimeiset seitsemän finaalia on voitettu maalin erolla. Nyt tähänkin tulee poikkeus. Arsenal voittaa kahdella tai useammalla maalilla 2.25.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 23.00 Valencia-Celta Vigo 1.76 – 3.75 – 4.10

Celtan kauden lopetus on ollut huikea. Neljä suoraa voittoa ja yksi tasapeli. Viimeksi joukkue murskasi viimeisetkin Real Madridin mestaruushaaveet. Valencia on taas tuskaillut loppukaudesta ja tippuminen Eurooppa-liigan finaalista yliajalla (90+4) vierasmaalisäännöllä otti varmasti koville. Joukkueiden tasoero ei ole kertoimien mukainen ja kun panosta ei suuremmin pelissä ole, niin luotetaan kovempivireiseen vierailijaan. Merkkinä lapulle X2 laskeneella kertoimella 1.99, mutta uskaliaimmat voivat hakea matsista suoraan myös Celtan voittoa.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 16.45 Valko-Venäjä-Saksa (0: 1.5) 2.95 – 1.35

Viikon pommi! Valko-Venäjä ei saanut Leijonaa metsästettyä, mutta nyt saalis on astetta helpompi. Saksa on taistellut omaan tyyliinsä vahvasti koko kisat. Tämä ottelu tuleekin olemaan todella ratkaiseva kummallekin jatkopeleihin pääsyä ajatellen. Leijonat kestivät kotiyleisön huutomyrskyn ja Valko-Venäjän aiheuttaman painetilan. Saksalla ei kasetti ole tehty yhtä kestävästä materiaalista. Taitavat kotijoukkueen yksilöt aiheuttavat suuria vaikeuksia jalalla hieman hitaalle saksalaispuolustukselle. Valko-Venäjän vähintään kahden maalin voitto on mukava 2.95 ja se löytää pommina kupongille.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntai klo 16.00 Genoa-Roma 4.75 – 3.75 – 1.72

Sarjat päättyvät ja MM-kisat odottavat jo nurkan takana. Myös Italiassa pelataan kauden päättävä kierros ja juhlat laitetaan Torinossa käyntiin Juventuksen toimesta. AS Roma oli taistelussa pitkään mukana, mutta joutui monen pettymykseksi taipumaan. Kausi oli silti vahva esitys. Vain neljä tappiota ja kaksi noista kahdella viimeisellä kierroksella panoksettomista otteluista. Panoksia ei ole kummallakaan. Genoan kausi oli pettymys ja varsinkin kauden loppu on ollut aikamoista kurimusta. Joukkue on voittanut viimeisestä 11 ottelustaan vain yhden. Joukkueen tähteä Gilardinolle ei pelaaminen enää maistu ja se näkyy koko joukkueen otteissa. Roma on selkeästi vahvempi joukkue ja se haluaa päättää kautensa positiivisissa merkeissä. Viime kohtaaminen tammikuulta oli Roman 4-0 näytös. Varmalta vaikuttava Roma kupongille 1.72-kertoimella.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Tuttuun tapaan pelaamme neljää kohdetta järjestelmänä, jossa on neljä triplaa ja yksi neljän vedon yhdistelmä. 

Fanivideo

Ja se tämänviikkoinen Fanivideo! Laittakaa oikeasti meille ehdotusta uudesta nimestä. Ei tää oo siististi kuul. Tällä viikolla normaali pläjäys futista, lätkää ja muita lajeja. Videossa myös arvotaan se viime viikolla ollut keskiviikkokisan megapalkinto.

Betsson tarjoaa hyvän syyn tarttua hieman uskaliampiin vetoihin, sillä tarjolla on riskitön veto uusille sekä vanhoille asiakkaille:

Suomi lähtee tavoittelemaan mitalia MM-kisoista kahden heikomman vuoden jälkeen – Uskotko Leijonien mahdollisuuksiin Minskissä? Betsson tarjoaa kaikille suomalaisille asiakkaille riskittömän vedon jääkiekon MM-kisoihin. Saat takaisin jotain joka tapauksessa riipumatta siitä osuuko vetosi vai ei!