Perjantaibetsit – Viikko 19

Onko Jaromir Jagr iskussa? (Getty)

Onko Jaromir Jagr iskussa? (Getty)

perjantaibetsit-logo

Perjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikonlopusta ei tarvitse edes puhua. Henkilökohtaisesti se oli yksi tuskaisimmista viikonlopuista aikoihin. Hommaa on kuitenkin paikkailtu pitkin viikkoa ja nyt on aika taas napsia kohteet varmasti kotiin. Sarjat ovat monessa paikassa päättymässä, joka yleensä nostaa pelattavien kohteiden määrää. Myös lätkän MM-kisojen sekä kotimaan jalkapallon alkaminen tulee hyvin paikkaamaan tuota Valioliigan jättämää aukkoa. Mutta ei mennä vielä asioiden edelle. Viikonlopun kattauksessa on mukana parhaita paloja jäältä sekä vihreältä veralta. Lisää katsauksia jääkiekon puolelle tulee kisojen aikana säännöllisesti.

Perjantai klo 20.45 Valko-Venäjä-USA (1.5 : 0) 1.85 – 1.85

Kisaisäntä Valko-Venäjä aloittaa urakkansa USA:ta vastaan. Valko-Venäjän joukkue on kaukana ajoista jolloin se pystyi haastamaan suurempiaan ja pystyi aiheuttamaan painajaisia muuan Tommy Salolle. Joukkueen päävalmentaja Glen Hanlon on saanut kuitenkin nyt jäille varsin kilpailukykyisen joukkueen. Viisi pelaajaa taalajäiltä ja loput KHL:stä. Paineet joukkueen harteilla ovat kuitenkin valtaisat.

USA lähtee kisoihin suhteellisen nimettömällä joukkueella. Näyttöhaluja löytyy kuitenkin senkin edestä. Tim Thomas on joukkueen kantava voima maalilla, joten ilmaisia maaleja vastustajat eivät tule saamaan. Joukkueen tunnetuimpina tähtinä loistavat Craig Smith (Nashville), Justin Abdelkader (Detroit), Tyler Johnson (Tampa Bay) sekä nuoret tulevaisuuden tähtipuolustajat Seth Jones (Los Angeles) ja Jacob Trouba (Winnipeg).

Kotiyleisön valtaisa huutomyrsky saa Valko-Venäläiset ylipelaamaan ja USA rokottaa tästä varmasti. Kisaisänniltä löytyy taitoa ja kovan luokan ratkaisijoita, mutta se miten joukkue pelaa yhteen on suuri kysymysmerkki. Yhdysvallat pelaa yhtenäisesti ja joukkue toteuttaa konemaisesti omaa pelityyliään. Tim Thomas pitää lukemat vähämaalisina omassa päässä ja paikkoja avautuu vastustajan maalille. Kupongille USA:n vähintään kahden maalin voitto kertoimella 1.85.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Perjantai klo 20.45 Slovakia-Tshekki yli 5.5 maalia 2.55

Kummatkin joukkueet ovat vielä ennen kiekon tippumista jäähän pienimuotoisia kysymysmerkkejä. Missä kunnossa ovat Tshekin tähdet Jagr ja Cervenka? Miten suuri murros Slovakian joukkueessa on vaikuttanut joukkueen iskukykyyn? Parhaimmillaan kumpikin voi iskeä mukaan mitalitaistoon ja kiekon kääntöpuolen tietävät kaikki.

Slovakia on muuttunut jo lähes täysin huippuvuosistaan. Murros on tapahtunut ikäjakaumassa ja joukkueessa viilettää paljon vielä läpimurtoaan odottavia veijareita. Joukkueesta löytyy myös kokemusta, sillä mukana ovat arvokisakonkarit Miro Satan sekä Ladislav Nagy. Joukkueen puolustus ja maalivahtiosasto ovat se akilleen kantapää. Maaleja joukkue kyllä taiturimaisin ottein värkkää.

Tshekin joukkue on paljon Jaromir Jagrin harteilla. Mies on maassaan kansallissankari ja koko joukkue tulee kaiken herran eteen laittamaan. Olympialaisissa joukkueen potku ei riittänyt ja valmentajakin sai lähteä. Nyt Tshekki lähtee siis uusin kujein ja mukana onkin myös uusia veijareita. Tomas Hertl on sieltä turnauksen pelaajiston kiinnostavimmasta päästä. Myöskin Tshekin joukkueen puolustuksellinen valmius on kysymysmerkki normaaliin slaavilaiseen tapaan.

Odotan maaleja tältä klassiselta hegemoniaottelulta. Joukkueet eivät ole vahvoja puolustuksellisesti vaan kaikki energia pistetään hyökkäyspeliin. Matsi varmasti sytyttää kaikki jäällä taistelevat, joten ottelu on hyvä startti kummankin joukkueen turnaukselle. Yli 5.5 maalia kuulostaa mukavalta ja 2.55 kerroin tukee tätä.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Lauantai klo 22.00 Valenciennes-Monaco 3.50 – 3.25 – 2.10

Ranskassa homma on paketissa. Kertoimenlaskijat ovat ylireagoineet tähän. Millä muuten Ranskan toiseksi parhain joukkue saisi varmaa putoajaa vastaan yli kahden kertoimen? Valenciennes on hävinnyt viisi viimeisintä otteluaan ja syystä. Joukkue yllätti Monacon joulukuussa, mutta se jääkin kauden kohokohdaksi. Joukkueiden tasoerot ovat järkyttävät ja vaikka Monaco marssittaisi kentälle reservin reservinsä, olisi se otteluun selkeä ennakkosuosikki. Monacon Berbatov on näyttänyt viimeisissä otteluissa taitavan vielä maalinteon ja se lupaa huonoa kotijoukkueelle. Monacon miljardimiehistö lapulle kertoimella 2.10.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Sunnuntai klo 17.00 Hull-Everton (1. – 0) 1.75 – 4.05 – 3.50

Viikon pommi! Hull pelaa viikon päästä FA Cupin finaalissa. Tiikerit onnistuivat tappamaan putoamispeikon, joten joukkue lähtee paineitta tähän kauden viimeiseen kotiotteluunsa. Evertonin kausi päättyy tähän. Joukkue saavutti Eurooppaan oikeuttavan viidennen sijan ja nyt joukkue haluaa lopettaa kautensa positiivisissa merkeissä kahden kirvelevän tappion jälkeen. Hullin katse on jo FA Cupin finaalissa ja joukkue toivookin selviävän ottelusta ilman loukkaantumisia. Onkin mielenkiintoista nähdä millaisen miehistön Steve Bruce marssittaa ottelussa kentälle. Tämä avaa oven selvästi vahvemmille vierailijoille. Myös historia tukee Toffees’ia. Hull on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista. Romelu Lukaku pelaa näillä näkymin viimeisen ottelunsa Merseysiden sinisissä. Mies on paukuttanut kaudella jo 14 maalia ja jatkoa niille saadaan vielä viimeisessä ottelussa. 3.50-kerroin houkuttaa, kun ennakkoasetelmat tukevat vieraita. Kupongille siis Everton-1.

Tästä Betssonin tarjoamaan kohteeseen.

Tuttuun tapaan pelaamme neljää kohdetta järjestelmänä, jossa on neljä triplaa ja yksi neljän vedon yhdistelmä. Neljän kohteen yhteiskerroin on 34,67, mutta järjestelmät pelattuna rahat saa triplojen myötä 93,43 kertaisesti takaisin.

Betsson tarjoaa hyvän syyn tarttua hieman uskaliampiin vetoihin, sillä tarjolla on riskitön veto uusille sekä vanhoille asiakkaille:

Suomi lähtee tavoittelemaan mitalia MM-kisoista kahden heikomman vuoden jälkeen – Uskotko Leijonien mahdollisuuksiin Minskissä? Betsson tarjoaa kaikille suomalaisille asiakkaille riskittömän vedon jääkiekon MM-kisoihin. Saat takaisin jotain joka tapauksessa riipumatta siitä osuuko vetosi vai ei!