Fantasiavalioliigasta Englantiin: Eka matka takana – Uusi voittaja haussa

Neitsytmatka Englantiin on siis nyt takana ja toipuminen hyvässä vauhdissa. Päästiin todistamaan reissussa todellista huippumatsia ja niitä on luvassa toivottavasti myös seuraaville reissuille. Reissusta alempaa hieman lisää. Ensiksi nyt ratkenneen kierroksen kimppuun.

Samalla, kun poijaat naattivat Lontoossa brittifutiksesta ja muista antimista, pelattiin myös muualla. Eilinen Everton-QPR -ottelu päätti Valioliigan 16. kierroksen ja nyt siis lähdetään metsästämään jo Englantiin lähtijää #16.

Viikon kovin suorittaja

Viikon joukkueen tittelin vei itselleen Jouni L:n Bleding agen todella komealla 106 pisteellä. Nyt vaan Jouni jostain linjoille ja selvittelemään, että onhan ne kaikki jo muutamaan otteeseen mainitut ehdot täyttyneet. Isosti kuitenkin onnea jo nyt! Tolle suoritukselle kalpenivat kaikki ja koko maailmassakin sijoitus oli todella kova! Otatko siis meihin yhteyttä jesse@faneille.com tai facen inboxiin.

bleding

Lontoossa räjähti

Kuten jutun pääkuvakin kertoo, reissussa mentiin ja naatittiin koko sydämillä. Perjantaina käytiin harrastamassa stadionkierros läpi ja myös yörastit näkyivät osan porukan naamalta itse pelipäivänä. Arsenal halusi sytyttää koko suomalaisnivaskan ja siinä se myös onnistui. Matsi oli yksi viihdyttävimmistä, mitä itse olen saarilla päässyt todistamaan. Takuubetsi yli 3,5 maaliakin tuli juosten kotiin. Myös puitteet oli kunnossa ”platinum-timantti -vai mikä se oli” VIPissä. Olut- ja ruokabuffet palveli hämmentynyttä härmäläistä puoliajalla eikä pelin loputtuakaan ollut stadionilta kiire minnekään.

Voin suositella (uskoisin koko porukan puolesta) voittamaan. Se kuulostaa niin helpolta, mutta ei se mahdotontakaan ole. Nää reissut pysyy mielessä pitkään ja yhtä reissulaista lainatakseni: ”Kyllähän tästä saa törkeesti lisäelämiä tulevaan vuoteen”. Ehkäpä lisää reissulaisten kommentteja on jostain tän jutun jälkeen myös luettavissa.

Mä kiitän koko sydämestäni kaikkia reissussa mukana olleita. Oli pirun nastaa ja ohan se ihan parhautta et näitä kokemuksia pääsee jakamaan nyt ja tulevaisuudessa myös muille!

Lisää kuvia reissusta facessa.

Miten seuraavalle reissulle mukaan?

Ensimmäinen matka on nyt takana ja ainakin kolme edessä. Jokaisen fantasykierroksen paras pelaaja voittaa siis itselleen matkan Englantiin tsekkaamaan peliä hyvässä seurassa. 16 matkaa on jo jaettu, mutta vielä on hulppeat 22 matkaa jakamatta. Mukaan voi liittyä kesken kauden ja sillä jopa voi napata itselleen, varsinkin nyt joulupyhien lähestyessä, pienen etulyöntiaseman, koska pääsee kokoamaan koko joukkueensa ”tyhjistä”. Alla vielä ohjeet miten pääset mukaan kaikkien aikojen kovimpaan Fantasy-kimppaan.

Ohjeet

  1. Käy luomassa oma tili Fantasy Premier Leagueen
  2. Luo oma joukkue palvelussa
  3. Liity Faneille.comin privaattiliigaan koodilla 601684-169922
  4. Pelaa muita paremmin ja voita paikkasi historiankirjoissa

Mikäli haluat voittaa muutakin kuin kunniaa ja sinulla ei vielä ole pelitiliä Betssonille, luo se tästä ja tee talletus ennen sarjan alkua. Jos sinulla on pelitili Betssonille jo luotuna tai kun sen olet luonut ja olet varma, että olet tehnyt talletuksen 1.1.2014 jälkeen, olet oikeutettu kaikkiin huikeisiin palkintoihin.

Tsekkaa kaikki säännöt ja ehdot tästä.