Leicester saamassa toivotun valmentajan Skotlannista

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Englannin Valioliigassa pelaava Leicester antoi viime viikonloppuna kenkää valmentajalleen Claude Puelille, joukkueen pelattua saldolla 0-1-6 viimeiset seitsemän ottelua. Viimeinen sinetti oli nöyryyttävä tappio Crystal Palacelle maalein 1-4, Leicesterin kotikentällä. Uutta valmentajaa odotetaan jo innolla.

Suosikkiehdokkaana Puelin jatkajaksi nostettiin jo viime sunnuntaina Brendan Rodgers. Häntä odotetaan saapuvaksi Leicesteriin 24 tunnin sisällä, sillä Celticin pomo on hyväksynyt siirron. Rodgersilla on hyvät meriitit kuluvalta kaudelta, sillä mies on johtanut Skotlannin Valioliigassa pelaavaa Celticiä menestyksellä. Joukkueen sijoitus on ensimmäinen, kahdeksan pisteen erolla Rangersiin. Sarjassa on pelattu 27/33 kierrosta.

Rodgers on ollut Leicesterin kiikarissa jo viime vuoden joulun tienoilla, joten aiemmilla kausilla neljä vuotta Liverpoolia luotsannut valmentaja on kiinnostanut Leicesterin ”kettuja” jo pitempään. Alustavia tiedusteluja valmentajapestin suhteenkäytiin lähellä joulua, mutta Puel säilytti tuolloin asemansa, kun Manchester City ja Chelsea kaatuivat perättäisissä otteluissa 22. ja 26. päivä joulukuuta.

Rodgersin oletetaan auttavan erityisesti nuorten pelaajien, kuten Demarai Greyn kehittymisessä.

Kansikuva: Richard Heathcote/Getty Images

Lähde: Daily Mail