Liverpool tasapeliin – Jurgen Klopp valitti tuulesta ja sai sarkastisen oloiset taputukset pallopojalta

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Liverpool kohtasi eilen illalla Evertonin vierasottelussa. Maalittomaan tasapeliin päättynyt ottelu toi Liverpoolille vain yhden pisteen ja tämän myötä Manchester City on pisteen edellä 29 kierroksen jälkeen. Valioliigassa pelataan 38 kierrosta.

Ottelun aikana Klopp elehti kentän laidalla tavalliseen tapaansa hyvin voimakkaasti ja mies vaikutti hieman turhautuneelta, kun hänen joukkueensa ei onnistunut kairaamaan tärkeää voittoa. Saksalaisvalmentaja mainitsi kovan tuulen häirinneen peliä.

Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa: ”Tiedän, että ihmiset eivät pidä puheistani, mutta tuuli pyöri koko ajan joka suunnasta ja se vaikeutti peliä erityisesti korkeissa palloissa. Lisäksi vastustaja oli aggressiivinen ja peli oli erittäin vaikea monella tavalla. Meillä oli noin 3-4 paikkaa tehdä maali. 0-0 ei ollut se tulos, mitä tulimme hakemaan, mutta hyväksyn sen näissä olosuhteissa.”

Ottelun jälkeen nähtiin tilanne, jossa Liverpoolin valmentaja Jurgen Klopp käveli kentän laidalla ja Evertonin pallopoika taputti hänelle. Klopp sanoi muutaman sanan pallopojalle, joka jatkoi taputtamistaan ja näytti sitten yläpeukkua Kloppille, joka hymyili vastauksena. Taputus vaikutti sarkastiselta, kun Liverpool ei onnistunut voittamaan ottelua ja menetti keulapaikkansa sarjataulukossa.

Pallopojan isä kertoi myöhemmin, että poika oli kysynyt World Cupin finaalista ja keskustelu oli käyty hyvässä hengessä. ”World Cupin finaalilla” viitattiin Merseysiden derbyyn, joka tarkoittaa Evertonin ja Liverpoolin kohtaamista. Molemmat joukkueet ovat Liverpoolista. Klopp oli sanonut kohtaamisesta aiemmin, että ”Ottelu tulee olemaan kuin World Cupin finaali”.

Tässä tilanne videoklippinä:

Kansikuva: Clive Brunskill/Getty Images

Lähde: Daily Mail, Twitter