Maurizio Sarri raivosi, kun joukkueen maalivahti kieltäytyi tulemasta vaihtoon

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Manchester City kaatoi Wembleyllä pelatussa eilisessä Carabao Cupin finaalissa Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Ottelussa nähtiin erikoinen episodi, kun Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga ei suostunut tulemaan vaihtoon, vaikka näytti ensin loukkaantuneelta.

Rankkareihin oli aikaa vain muutama minuutti, kun espanjalaismaalivahti Arrizabalaga makasi kentän pinnassa tuskaisen näköisenä. Maurizio Sarri komensi varamaalivahti Willy Caballeron lämmittelemään ja mies oli valmiina hyppäämään kentälle, mikäli Arrizabalaga ei pystyisi mahdollisten kramppien vuoksi jatkamaan.

Kun tuomari oli jo nostamassa vaihtotaulua ylös, nousi Arrizabalaga kentän pinnasta ylös kuin tyhjää vain ja viittoili olevansa tarpeeksi hyvässä kunnossa jatkaakseen pelaamista.

Sarri reagoi tilanteeseen raivokkaasti ja paiskasi jonkin esineen Arrizabalagan penkille. Moni oletti Sarrin kiukuttelun johtaneen hänen poistamiseensa kentältä, kun mies lähti kävelemään tomerasti pelaajien pukukoppitiloja kohti. Hän kuitenkin kääntyi ja palasi vaihtopenkkien luokse juttelemaan.

Myöhemmin Sarri naureskeli lehdistötilaisuudessa ja sanoi tilanteen olevan vain ”iso väärinkäsitys” ja mies jatkoi ”emmekö halua puhua jalkapallosta?”.

Sarrin asemaa finaalitappio synkensi entisestään, mutta silti mies oli varsin rennolla ilmeellä lehdistötilaisuudessa.

Tässä videossa tapahtumat kentän laidalta:

https://youtu.be/1AkyDSwS9Ng

Lähde: Daily Mail

Kansikuva: Clive Rose/Getty Images