Ole Gunnar Solskjär joutui rauhoittelemaan Pogbaa ja Lukakua, jotka lähes tappelivat rankkarin takia

Viaplay LogoValioliigan kaikki kauden ottelut Viaplayssa ja Viasatilla

Manchester United ja Southampton kohtasivat Valioliigassa menneenä lauantaina ottelussa, joka päättyi ManU:n 3-2-voittoon, joukkueen tehtyä voittomaalin 89. minuutilla. Tuomarin antamalla lisäajalla ManU:n  Paul Pogba ampui rankkarin, vaikka Romelo Lukaku oli viimeistellyt ottelussa jo kahdesti ja halusi täydentää hattutemppunsa.

Pogban laukaus torjuttiin, mutta se ei vaikuttanut lopputulokseen, sillä lisää maaleja ei nähty. Ottelun jälkeen pukukopissa meinasi syntyä tappelu Lukakun ja Pogban välille epäonnistuneen rankkarin vuoksi, vaikka Pogba onkin joukkueen vakituinen laukoja rankkareissa.

Ole Gunnar Solskjär oli joutunut rauhoittelemaan tilannetta ja hän sanoi myöhemmin lehdistötilaisuudessa, että ”Pogba epäonnistui, mutta hän tulee laukomaan myös seuraavalla kerralla. Kun joukkueessa on itseluottamusta täynnä oleva pelaaja, jolla on palo laittaa pallo maaliin paikan tullen, niin sellaista luonnetta haluan nähdä.”

Manchester Unitedin lähde kertoi The Sun -lehdelle: ”Se oli varsin kiivas keskustelu ja Lukaku ei ollut kovin tyytyväinen Pogban asenteeseen”. Lukaku muistutti Pogbaa, ”miten hän oli auttanut tätä, kun Pogba joutui entisen ManU-valmentajan Jose Mourinhon epäsuosioon”. Kommentilla Lukaku viittasi rankkariin, jonka Pogba olisi voinut antaa hänelle lauottavaksi. Tässä kohtaa Solskjär tuli riitapukareiden väliin.

Lukaku ja Pogba ovat olleet hyviä ystävyksiä jo vuosia, joten tilanne rauhoittunee. Etenkin, kun ManU:lla kulkee lujaa ja joukkue ei ole hävinnyt vielä ainuttakaan Valioliigan ottelua valmentajan vaihdon jälkeen.

Lähde: Daily Mail

Kansikuva: Alex Livesey/Getty Images