FC Lahden seuraikoni vielä vailla sopimusta – ”Tavoitteeni ehdottomasti pelata Veikkausliigassa”

Veikkausliigassa ainoastaan FC Lahtea urallaan edustanut laitahyökkääjä Drilon Shala on vielä vailla pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Yhteensä 152 liigapeliä Mustissa kuhnureissa pelanneen väkkärän viime kausi meni täysin pilalle sitkeän reisivamman vuoksi. Miehen etureisi repesi pariin otteeseen, jonka vuoksi jalkaan tuli arpikudosta. Reisi puhdistettiin leikkauksella, ja nyt Turkin pelikentilläkin siipiään kokeillut Shala on valmis aloittamaan uuden kauden puhtaalta pöydältä, pelaaja kertoo Faneille.comin haastattelussa.

– Olen paremmassa kunnossa, kuin olen ollut pitkään aikaan. Jalkani on kestänyt jo monta viikkoa ja olen päässyt treenaamaan Lahden kanssa ja itsekseni. Tavoitteeni on ehdottomasti pelata Veikkausliigassa nyt kun loukkaantumiseni on voitettu. Tällä hetkellä en ole joukkueessa, Shala selventää.

Kahden lapsen isä haluaa ensisijaisesti jatkaa pelaamista tutussa kaupungissa, vaikka kiinnostusta on tullut muualtakin.

– Pari liigajoukkuetta on ollut kiinnostunut minusta, mutta niistä ei ole sen enempää kerrottavaa. Lähtökohtaisesti valmentaja haluaa pitää minut täällä Lahdessa. Olen tähän asti keskittynyt vain jalkani kuntouttamiseen, mutta toivottavasti pian pääsemme sopimukseen.

29-vuotias kosovolais-suomalainen on pitänyt kuntoaan yllä viime ajat myös futsal-parketilla.

– Olen pelannut SoVo Futsalin liigajoukkueessa muutaman pelin. Suosittelen lajia ehdottomasti ympärivuotiseksi treenimuodoksi. Lajissa on niin paljon yksilö- ja taitojuttuja. Siinä pääsee pelaamaan niin paljon mies miestä vastaan, että kehittyy väkisinkin. Palloa joutuu suojaamaan pienessä tilassa ja koko ajan tehdään nopeita liikkeitä, Shala ylistää lajia.

Loppuun Shala haluaa lähettää terveiset Someroon.

– Kiitos SoVon manageri Jarkko Ihalaiselle, että olen päässyt kuntouttamaan itseäni heidän kanssaan!

Kuva: AOP

Päivitetty 25.1. klo 09.14: Lisätty viimeinen lainaus.