Ex-HJK toppari Lum Rexhepi päässyt Interin kanssa sopimusehdoista yhteisymmärrykseen – ”Haluan katsoa ulkomaan kortit ensin loppuun”

Viime kaudella ennakkoluulottomasti pelipaikan HJK:n kiven kovasta puolustuslinjasta vallannut toppari Lum Rexhepi vaihtaa seuraa. 24-vuotias Rexhepi kertoo Faneile.comin haastattelussa tähtäävänsä tosissaan ulkomaille, vaikka kovaluinen pelaaja onkin jo pitkällä neuvotteluissa turkulaisen FC Interin kanssa.

– Interin kanssa ollaan neuvotteluja käyty ja olemme jo ehdoista päässeet sopuun. Haluan kuitenkin katsoa kaikki ulkomaan kortit ensin ihan loppuun asti. Minun on paljon helpompi päästä sinne nyt kuin vuoden tai kahden päästä, Rexhepi arvioi.

192-senttiselle Rexhepille on tarjousten perusteella kosolti ottajia.

– Tarjouksia on tullut Euroopasta ja Aasiasta. Sen tarkemmin en halua niitä vielä paljastaa. Suomessa olen jutellut monen seuran kanssa, mutta Interin kanssa olemme menneet pisimmälle.

Viime viikot henkilökohtaisen valmentajansa kanssa harjoitellut Rexhepi ei ole lähdössä enää testeille, vaan joukkueen valintahetki on käsillä.

– En voi enää kauheasti odotella. Kyse on ennemminkin päivistä kuin viikoista. Testeille en lähde, koska ne on nähty. Tuntuu ettei niistä tule ikinä mitään. Kiinnostuksen pitää olla aitoa, toppari sanoo.

Suomen ja Kosovon passit omistava toppari myöntää, että kausi suurseura HJK:n paidassa oli hyödyllinen.

-Kun pelaat paljon otteluita HJK:ssa, niin hyödyt siitä monesti enemmän kuin muualla pelatessa. Se on selvä etu.  

Kansikuva: All Over Press