Voittaako Leicester mestaruuden – veikkaa ja voita pelirahaa

Valioliiga on jäljellä enää joukkueesta riippuen kahdeksan tai yhdeksän kierrosta. Kauden sensaatiojoukkue Leicester porskuttaa edelleen piikkipaikalla ja on menossa vahvasti kohti seurahistorian ensimmäistä mestaruutta. Pystyykö muut joukkueet kuromaan Kettujen etumatkan vielä kiinni?

Veikkaa ja voita

Faneille.com järjestää yhteistyössä NordicBetin kanssa kilpailun, jossa voittajalle on luvassa 50 euroa pelirahaa NordicBetiltä. Kilpailu on hyvin yksinkertainen: veikkaa Valioliigan 10 parhaan joukkueen oikea sijoitus kauden päätteeksi sekä mestarijoukkueen pistemäärä.

Veikkaukset voi heittää Faneille.comin Facebookiin tämän jutun postauksen alle tai sähköpostilla: [email protected].

Esimerkkivastaus: 1. Leicester 2. Arsenal 3. Manchester City 4. West Ham 5. Manchester United 6. Everton 7. Liverpool 8. Chelsea 9. Stoke 10. Tottenham, 75.

Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.

Valioliigan tämänhetkinen sarjataulukko löytyy alapuolelta.

valju

Kuva: Premier League

Palkinnot:

 1. 50€ pelirahaa NordicBetille + pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo)
 2. Pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo)
 3. Pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo)

Säännöt ja ehdot

 1. Kisan järjestää Faneille.com.
 2.  Palkinnot: 1. 50€ pelirahaa + pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo) NordicBetille. 2. Pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo) 3. Pelimiehen tuotepalkinto (lippis, virtapankki puhelimelle ja Niken jalkapallo)
 3. Veikkaa Valioliigan loppujärjestys kauden päätteeksi sekä mestarijoukkueen pistemäärä. Esimerkkivastaus: 1. Leicester 2. Arsenal 3. Manchester City 4. West Ham 5. Manchester United 6. Everton 7. Liverpool 8. Chelsea 9. Stoke 10. Southampton, 75. Mikäli vastaus sisältää ylimääräisiä välimerkkejä tai muuta poikkeavaa, vastausten tarkistamista vaikeuttavia tekijöitä, kisan järjestäjällä on oikeus jättää vastaus huomioimatta.
 4. Lähetä vastauksesi Faneille.comin Facebookiin tämän jutun kommenttikenttään tai lähetä veikkaus sähköpostilla: [email protected]
 5. Kilpailuaika on voimassa 19.3. klo 12.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
 6. NordicBetin Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 7. Vain suomalaiset ja täysi-ikäiset voivat osallistua.
 8. Osallistujalla on oltava aktiivinen NordicBetin pelitili ja hänen on tullut pelata vuoden 2016 aikana vähintään viidellä (5) eurolla NordicBetillä mitä tahansa urheiluvedonlyöntikohdetta, pokeria tai kasinopeliä.
 9. Tasapeliksi lasketaan tilanne, jossa kenelläkään ei ole 11/11 tulosta tai useammalla on kaikki oikein. Tasapelin ratkaisee seuraavanlainen kaavio:
  1. Eniten joukkueita oikeassa järjestyksessä
  2. Mestarin pistemäärä
  3. Arpa.
 10. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kansikuva: Getty