Kohti Spagettimaljaa: Jyväskylään jo neljäs ulkomaalainen

Jyväskylän Jaguaarit ilmoitti tänään tehneensä sopimuksen britti Chris Greenin kanssa. Green on jo Jaguaarien neljäs ulkomaalaishankinta ja uutisten mukaan myös viimeinen.

Ihmeelliseksi Greenin hankinnan tekee se, että vielä vuoden alussa jyväskyläläiset miettivät pystyvätkö hankkimaan ollenkaan toista ulkomaalaista. Keski-Suomessa on kuitenkin huomattu Jaguaarien olevan nousussa oleva joukkue, ja sitä kautta myös sponsoreita on alkanut kiinnostamaan aikaisempia kausia enemmän joukkueen tukeminen. Sponsoreiden tukea kiittelee myös seuran puheenjohtaja Mikko Punkari kommentoidessaan uusinta hankintaansa:

”Yhteistyökumppanimme KOAS ja American Diner mahdollistavat ulkomaalaispelaajien hankinnan. Kiitos amerikkalaisen AJ McCrean ja brittikaksikko Chris Green- Jarrad Gabbidonin Jyväskylässä pelaamisesta kuuluu heille sekä aktiivisesti sopivia pelaajia meille värvänneelle Maynardille”

Greenin lisäksi Jaguaarit ilmoitti tehneensä sopimuksen maajoukkueessa esiintyneen laitahyökkääjä William Lahden kanssa. Lahti on Jaguaarien oma kasvatti ja sitä kautta hyvä todiste siitä kuinka Jyväskylän jenkkifutis ylpeys on alkanut kiinnostamaan aidosti myös kokeneempia pelaajia. Lahti kun lähti viime kaudella Turun Trojansiin, koska Jyväskylässä ei ollu tarjolla oikeanlaista joukkuetta.

Jaguaarit kokivat myös kovan menetyksen

Hyvien uutisten lisäksi Jaguaareilla oli tiedotettavana myös hieman ikävämpiä asioita, kun joukkue joutui ilmoittamaan laitahyökkääjä Perttu Ahilan kauden olevan ohi jo ennen sen alkamista. Ahilan tarkempaa vammaa ei tiedotettu, mutta ilmeisesti kyseessä ei ole sama polvivamma joka piti Ahilan sivussa pelikentiltä koko viime kauden. Ahila itse oli ikävän uutisen jälkeen edelleen positiivisella mielellä ja kommentoikin palaavansa vielä pelikentille parannuttuaan vammoistaan.