Kohti Spagettimaljaa: Jyväskylän Jaguaareihin jenkkipelinrakentaja

Viime vuonna vasta kesken kauden jenkkivahvistuksensa hankkinut Jyväskylä Jaguars ilmoitti tänään tehneensä sopimuksen jenkkipelinrakentaja Graig Maynardin kanssa.

29 -vuotias Maynard on kerennyt yliopistouransa jälkeen tekemään uraa myös Euroopassa, ja kovimpana saavutuksena Euroopan kentiltä voidaan pitää Sveitsin liigan hopeamitalia. Sveitsin liigan lisäksi Maynard on pelannut myös kiven kovassa Itävallan liigassa, joten 1. divisioonan taso tuskin tulee yllättämään tätä nopea jalkaista ja hyvä kätistä pelinrakentajaa.

Jaguarsin kotisivuilla sopimusta kommentoi joukkueen puheenjohtaja Mikko Punkari ja miesten joukkueen päävalmentaja Mikko Lyyra.

Lyyra: Viime kauden vahvistukseemme Jerell Jonesiin verrattuna Maynard pystyy heittämään enemmän palloa, eikä koko hyökkäyksemme perustu pelkästään yhden miehen juoksuihin. Jonesin tavoin Maynardin peli on kuitenkin erittäin yleisöön menevää, sillä hän pystyy tarvittaessa juoksemaan ja hankkimaan lisää heittoaikaa jaloillaan.

Punkari: Olemme onnekaita, että saimme kiinnitettyä Maynardin tasoisen huippupelinrakentajan joukkueeseemme tässä vaiheessa vuotta. Koska olemme liikkeellä ajoissa, pystymme hyödyntämään Maynardia joukkueen rakentamisessa, tulevan kauden markkinoinnissa ja yhteistyökumppaneiden hankinnassa.  Suuri kiitos rekrytointiprosessissa kuuluu entiselle päävalmentajallemme Benjamin Jensenille sekä entisille vahvistuksillemme, jotka ovat kertoneet Maynardille kokemuksistaan Jyväskylästä.

Punkarin mukaan myös toisen jenkkipelaajan hankkiminen on mahdollista, jos hinta ja laatu kohtaavat sopivan pelaajan kanssa. Joten Jaguars voidaan nostaa ensi kesän mustaksi hevoseksi jenkkifutiksen 1. divisioonaa ennakoitaessa.

Lopuksi vielä Maynardin 2013 kauden parhaat suoritukset: