Kohti Vaahteramaljaa: Ensi kesän Vaahteraliiga-joukkueet ovat selvillä

Viime kaudella reilusti profiiliaan nostanut Vaahteraliiga jatkaa kiinnostuksensa kasvattamista myös tulevalla kaudella. Vaahteraliigan mielenkiintoa tulee kasvattamaan tulevalla kaudella kaksi uutta joukkuetta. Uusina joukkueina Vaahteraliigaan nousee viime kaudella 1. divisioonan voittanut Tampere Saints ja välierissä juuri Saintsille hävinnyt Wasa Royals.

Muita ensi kaudella Vaahteraliigassa pelaavia joukkueita ovat Helsinki Roosters, Seinäjoki Crocodiles, Turku Trojans, Helsinki 69ers, Porvoo Butchers ja Vantaalainen TAFT.

Ennakkoon ajatellen Roosters lähtee jälleen alkavaankin kauteen ennakkosuosikkina ja sen suurimmat haastajat ovat Trojans ja Crocodiles. Kyseisen kolmikon keskinäiset erot eivät ole tässä kohtaa syksyä kovinkaan suuria, joten Roosters joutuu varmasti venymään myös ensi kaudella parhaimpaansa, jotta se pystyy jälleen uusimaan mestaruutensa. Tämän kolmikon takanakaan ei pitäisi jännitystä puuttua, koska ennakkoon ajatellen viimeisestä pudotuspelipaikasta tulee taistelemaan jopa kaikki loput joukkueet. Siksi ensi kesän Vaahteraliigasta voidaan ennustaa vielä viime kesääkin mielenkiintoisempaa.

Tulevan Vaahteraliiga-kauden tulee televisioimaan jälleen NelonenPro ja Ruutu-palvelu, joten Nelonen ei tule jättämään jenkkifutis-faneja kylmäksi kesäkuukausinakaan, jolloin maailman kovin ammattilaissarja NFL vietää hyvin ansaittua kesälomaansa.

Kansikuva: Anu Tiilikainen/ Hilarious Hobbit