Tyhjätaskusta taivaisiin: Viikko 1

Tänään on se maaginen päivä jolloin NFL-kausi 2015 vihdoin alkaa oikein kunnolla ja samalla myös Faneille.comin NFL-kilpailu pyörähtää täysillä käytiin. Se kuka lähtee Lontooseen kaverinsa kanssa loka-marraskuun vaihteessa katsomaan NFL ei varmasti  selviä vielä tämän viikonlopun aikana, mutta silti kilpailun kannattaa osallistua jo alusta saakka. Onhan jokaisen viikon parhaalle tarjolla Madden 16 peli ja samalla tilaisuus matkan voittamiseen.

Faneille.comin kausiennakot

AFC East        NFC East
AFC North      NFC North
AFC West       NFC West
AFC South      NFC South

Tyhjätaskun varmat (Nordicbet):

Washington Redskins +3 – Miami Dolphins 2 1.80

Redskins on allekirjoittaneen papereissa NFL:n huonoin joukkue alkavalla kaudella ja edes kotietu ei  auta sekasortoisessa tilanteessa olevaa joukkuetta. Dolphinsin pitäisi olla vihdoin valmis haastamaan Patriots divisioonan voitosta, joten näitä otteluita miamialaiset eivät saa hävitä! Otteluun voi harkita myös isompaa tasoitusta!

Buffalo Bills – Indianapolis Colts 2 1.73

Medianäkyvyyden takia nosteessa oleva Bills ei ole edelleenkään Coltsin tasoinen joukkue vaikka miten asiaa ajattelisi. Andrew Luck on yksinkertaisesti parempi pelinrakentaja kun Tyrod Taylor, joka voitti kolmen keskiskertaisen pelinrakentajan taistelun harjoituskauden aikana. Tämä onkin seikka mikä tulee kääntämään tämän ottelun vieraiden eduksi, vaikka kotijoukkueella saattaa olla hieman vieraitaan parempi puolustus.

Tyhjätaskun rekkakohteet (Nordicbet):

St. Louis Rams +3.0 – Seattle Seahawks 2 1.71

RB Todd Gurley ei ole vielä pelikuntoinen ja se pudottaa Ramsia osakkeita selvästi. Ottelusta varmasti tulee kahden kovan puolustuksen taisto, mutta lopulta vääntö kääntyy vieraiden eduksi paremman/terveemmän hyökkäyksen ansiosta.

Jacksonville Jaguars +2.5 – Carolina Panthers 2 1.71

Tässä kohteessa vierasjoukkue on yksinkertaisesti selvästi parempi porukka.

Tyhjästakun erikoiskohteet (Nordicbet):

Larry Fitzgerald yli 125.5 kiinniotettua jaardia 12.0

Larry Fitzgerald on Cardinalsin ainoa täysin terve laitahyökkääjä tänään ja se tietää ”Fizzylle” jaardeja, koska vastassa loukkaantumisista kärsivä Saints-puolustus.

Enemmän kiinniotettuja jaardeja Alshon Jeffery +7.5 – Randall Cobb 2 1.85

Alshon Jefferyn pelikunto on pienoinen arvoitus pohjevamman takia ja se nostaa Randall Cobbin tämän taistelun selväksi ennakkosuosikiksi. Lisäksi pitää muistaa Packersin heittopuolustuksen olevan Bearsin vastaavaa selvästi parempi, joten Cobb pääsee vapaisiin tilaiteisiin Jefferyä helpommalla.