Heja Sverige och världens bästä innebandy!

Viimeaikoina Vetomiehet ovat olleet kevätroudassa. Palautusprosentti huitelee 138 vihjeen jälkeen 113 %:ssa. Eilen yritimme onneamme NHL:n puolella, mutta tiesihän sen miten siinä käy. Note to yourself: älä koske NHL:n tai SM-liigaan. Nyt pysymme lähempänä omaa karsinaa ja pitäydymme tutussa ja turvallisessa sählyssä. Tänään pelataan kotoisessa Salibandyliigassa toiset välieräottelut, mutta meidän katseemme kiinnittyy erityisesti naapurimaahan, jossa myös on käynnissä välierävaihe.

Vetovihje:

Maailman parhaassa salibandysarjassa, Ruotsin Superligassa, pelataan tänään Linköpingin ja Dalenin välinen toinen välieräottelu. Ensimmäisessä kohtaamisessa runkosarjan seitsemänneksi sijoittunut, ja viime vuonna finaalissa Falunille hävinnyt, Linköping haki vierasvoiton Dalenista lukemin 5–3.

Tänään pelataan Linköpingin kotikentällä. Dalen pitää majaansa Ruotsin pohjoisosassa Umeåssa, josta on matkaa Linköpingiin yli 800 kilometriä. Pitkät vieraspelimatkat ovat kuitenkin tuttua kauraa suomalaisen Ville Turulan edustamalle joukkueelle. Puolivälierissä Dalen passitti Eero Kososen tähdittämän Vaxjön kesälomille ja näiden kahden kaupungin välimatka oli peräti yli 1000 kilometriä. Dalenin tähtinä tuikkivat kenties maailman tämän hetken paras pelaaja norjalainen 35 -vuotias Ketil Kronberg ja Ruotsin maajoukkueeseen todellista läpimurtoa tekevä Jonas Svahn. Lisäksi joukkueesta löytyy tulivoimaa muun muassa Tsekin maajoukkuemies Martin Tokosin toimesta.

Dalenin pelitapa on tunnetusti todella puolustusvoittoinen eikä joukkueen otteluissa maaleilla mällätä. Lähdemme tähän kohteeseen juuri tämän tilastollisen ja pelitavallisen faktan kautta. NordicBet tarjoaa otteluun alle 9,5 maalia kertoimella 1,72, joten iskemme tähän kiinni, koska joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta vain kertaalleen on menty tämän maaliodottaman yli – tuolloinkin maaleja tehtiin yhteensä 10.

Vetovalinta:

Ruotsin Superliga, klo 19.30

Linköping-Dalen alle 9,5 maalia @ 1,72 2u

12921159_10153329664860855_780301033_n

HUOM! Kannattaa seurata meidän Twitteriä. Sinne saattaa paukahtaa vielä päivän mittaan vihjeitä Salibandyliigan välieristä, kunhan joukkueet ovat paljastaneet kokoonpanonsa.

Kansikuva: AOP