Lauantaina vilkas Liiga-kierros – Ilves yllättää taas?

Lauantaina otellaan jälleen täysi kierros kotimaan Liiga-kaukaloissa. Perjantaina joukkueet hakivat asetelmiaan ja lauantaina maksellaan kalavelkoja, kun samat joukkueet iskevät peräkkäisinä päivinä yhteen (pl. Jukurit, joka pelaa tänään Pelicansia vastaan).

Pohjustuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseen veikkauskisaan.

Miten heikko IFK on tänään, yllättääkö Ilves toistamiseen?

Faneille.comin Vetomiehet huutelivat perjantaina Twitterissä IFK:n huonoutta, ja näinhän siinä lopulta kävi että Tappara luisteli vahvan toisen ja kolmannen erän myötä 5–3-voittoon. IFK oli pirteä alussa, mutta pelilliset puutteet ja yksilötasolla peliin heijastuvat erot tulivat selväksi pelin edetessä.

IFK:n Kevin Lankinen venyi useampaan maagiseen torjuntaan, mikä piti lukemat siedettävänä. Tappara jahtaa jo 11. peräkkäistä vierasvoittoa ja tamperelaisilla on vielä mahdollisuus jopa napata Liigan yhden kauden vierasvoittojen ennätys nimiinsä. IFK voitti viime kaudella peräti 18 ottelua vierasjäällä varsinaisella peliajalla, Tapparalla voittoja on kasassa nyt 13. kun vierasmatseja on jäljellä lauantain peli mukaan laskettuna yhdeksän. Motivaatio on siis kohdillaan.

JYP yllätti kaikki, jopa itsensä häviämällä Ilvekselle kotona selkein 2–5-lukemin. Tupsukorvat ovat vieneet nyt kolme edellistä keskinäistä kohtaamista ja voidaan jopa puhua orastavasta dominoinnista. Okei, äskeinen virke tuli Ilves-fanin suusta, mutta kuitenkin. Ilves tarvitsee kipeästi pisteitä pitääkseen pudotuspelihaaveet elossa – onnistuuko Hakametsän perinteisin joukkue nappaamaan taas voiton?

Osallistu veikkauskisaan ja voita pelirahaa Unibetille

Lisää kierrokseen lisäjännitystä osallistumalla ilmaiseen veikkauskisaan! Veikkaa TPS–Lukko, Ilves–JYP ja KooKoo–KalPa -matsien lopputulokset 1X2-menetelmällä ja tasatilannetta ratkaisemaan kolmen ottelun yhteenlaskettu maalimäärä. Pelirahan maksua varten tarvitset aktiivisen pelitilin Unibetille, mikäli sinulta sellainen puuttuu voit rekisteröityä kätevästi tästä.

  Vastauslomake

  Täytäthän jokaisen kohdan huolellisesti.

  Unibetille rekisteröimäsi s-posti/käyttäjätunnus

  TPS–Lukko

  Ilves–JYP

  KooKoo-KalPa

  Kolmen ottelun yhteenlaskettu maalimäärä (60min)

  S-posti, josta tavoitamme sinut parhaiten

  Säännöt ja ehdot

  1. Kisan järjestää Faneille.com, palkinnot tarjoaa Unibet.
  2. Palkintona 50 € pelirahaa Unibetille, Unibetin säännöt ja ehdot ovat voimassa.
  3. Jotta palkinto voidaan maksaa, tarvitset Unibetin aktiivisen pelitilin.
  4. Veikkaa kolmen mainitun Liiga-ottelun 1X2-tulokset ja tasatilannetta ratkaisemaan näiden otteluiden yhteenlaskettu maalimäärä varsinaisella peliajalla.
  5. Lähetä vastauksesi yllä olevalla lomakkeella.
  6. Kilpailuaika on voimassa 28.1.2017 klo 17.00 saakka, ellei toisin ilmoiteta.
  7. Kaikki täysi-ikäiset voivat osallistua kilpailuun.
  8. Saat pisteitä oikeista 1X2-vastauksista: yksi oikea 1X2-merkki = 1 piste, kaksi oikeaa = 2 pistettä, kolme oikeaa = 3 pistettä.
  9. Sijoitus määräytyy seuraavast: 1. pisteet 1X2-veikkauksista, 2. Veikattu maalimäärä 3. arpa.
  10. Osallistumalla kilpailuun annat Faneille.comille luvan luovuttaa vastauksessasi ilmoittamasi tiedot Unibetin käyttöön ja oikeuden käyttää tietojasi tunnistamattomassa muodossa voittajan julkaisemisen yhteydessä.
  11. Pidätämme oikeuden muutoksiin.