Kovaa treeniä Floridassa – kuvaa Rashad Evansin harjoitusleiriltä

Kevyen raskaan sarjan kolmonen Rashad Evans on kovasssa kunnossa tällä hetkellä (Alloverpress)

Kevyen raskaan sarjan kolmonen Rashad Evans on kovasssa kunnossa tällä hetkellä (Alloverpress)

UFC:n kevättalven merkittävimpiä otteluita on kevyessä raskaassarjaassa käytävä Rashad Evansin ja Daniel Cormierin välinen koitos. Helmikuun lopulla kohtaavan kaksikon kumpikin osapuoli haaveilee saumasta päästä ottelemaan himoitusta mestaruusvyöstä – Evans uudelleen, Cormier ensimmäistä kertaa.

Tappioton Cormier ottelee nyt ensimmäistä kertaa 93-kiloisissa, raskassarjalaisena hän on tehnyt selvää jälkeä voittaen muun muassa edesmenneen Strikeforcen mestaruuden ja kohtuullisen ison nipun nykyisiä UFC-karpaaseja. Hänestä on povattu seuraavaa todella vaikeaa haastajaa mestaruusvyön omineelle Jon Jonesille.

Ex-mestari Evans saa harjoitusleirillään etua siitä, että hän pääsee treenailemaan Tom Niinimäen kanssa päivittäin. Blackziliansin salilta on kuitenkin lipsahtanut julkisuuteen video, joka todistaa, että Evansilla on vieläkin kovempaa sparriseuraa.

Katso ja ihmettele.

Ottelun vedonlyönti on muuten jo auennut. Kannattaa videon pohjalta vakavasti harkita, onko Evansin selvä altavastaaja-kerroin huomattavan avokätinen tarjous.