Salibandy MM-karsintakisa, voita 100€ lahjakortti!

salibandy-kilpailu

Tästä vuodesta vaikuttaa tulevan varsinainen urheilun supervuosi. Ei pelkästään sen takia, että tänä vuonna on normaalien isojen kisojen lisäksi talviolympialaiset ja jalkapallon MM-kisat, Suomi on pärjännyt hyvin monessa lajissa. Lentopallomaajoukkue pelasi itsensä upeasti karsimalla Puolan maailmanmestaruuskilpailuihin ja Susijengi saa huomenna tietää pääseekö se villillä kortilla koripallon MM-turnaukseen tänä syksynä Espanjassa. Seuraavaksi hoidetaan itsemme turnauksen salibandyn puolella ja tätä kannustaaksemme laitamme nopean kisan pystyyn.

Kisa: Veikkaa Suomen salibandymaajoukkueen maalimäärä MM-karsinnoissa, voita 100€ lahjakortti

Suomi kohtaa 29.1.-2.2.2014 pelattavissa MM-karsinnoissa Puolan, Ukrainan, Ranskan, Espanjan ja Venäjän. Veikkaa näissä otteluissa Suomen tehtyjen maalien määrä ja voita 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin.

Jätä veikkauksesi tehtyjen maalien määrästä Faneille.com FB-sivun kisauutisen kommenttikenttään tai suoraan tämän sivun kommenttikenttään. Lahjakortti arvotaan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Jos oikeita vastauksia ei tule, arvonta suoritetaan lähimmäksi vastanneiden kesken.

Vastausaika päättyy 29.1. klo 12.00, voittaja arvotaan ja hänelle ilmoitetaan 3.2. Saa veikata!

(Kuva: Anssi Koskinen)