Keskiviikkokisa: Itä – Länsi -tapahtumaan VIP-lippu tarjolla

NordicBet jakaa hyvää! Muutaman viikon tauon jälkeen palaamme keskiviikkokisan pariin. Tällä kertaa sinulla on mahdollisuus voittaa  VIP-lippu Seinäjoella sunnuntaina 20.7. pelattavaan miesten Itä-Länsi -otteluun.

NB_rgb_pocTälläkään kertaa sinun ei tarvitse tietää paljoa, ei sitä, millä sekunnilla Messi tekee ensimmäisen maalinsa tai montako kärkilyöntiä viikonlopun pesisotteluissa lyödään. Sinun tarvitsee vain tietää miesten Idän ja Lännen joukkueisiin valittavat pelaajat. Ensimmäiselle täysin oikeat valinnat tehneelle pesisniilolle lähtee palkinnoksi mainittu VIP-lipppu miesten Itä-Länsi -otteluun. Jos täysin oikeaa kokoonpanoa ei löydy. lähimmäksi päässyt palkitaan. Ja jos tilanne on tasan, palkitaan ensimmäiseksi vastauksen jättänyt osallistuja.

Jätä vastauksesi Facebookiin Faneille.comin sivuille, tämän kisapostauksen alle kommenttikenttään tai Faneille.comin verkkosivuille, tämän postauksen alle. Sinun ei tarvitse laittaa pelaajien numeroita tai pelipaikkoja, nimet riittävät.

Esimerkkivastaus:

Itä: Toni Laakso, Jani Komulainen, Niko Korhonen, Antti Hartikainen, Roope Korhonen, Sasu Toikka, Toni Kohonen, Immo Rautiainen, Sami Partanen, Anssi Lammila, Juha Niemi, Tuomas Jussila, Jussi Hurskainen.

Länsi: Mikko Kanala, Sami Haapakoski, Henri Puputti, Marko Pelkonen, Juha Korhonen, Joonas Eirola, Topi Kosonen, Antti Pukkinen, Matias Rinta-aho, Jere Dahlström, J-P Vainionpää, Jouni Koskela, Teemu Isoketo.

Paketti sisältää numeroidun paikan katetusta pääkatsomosta, ruokailun välittömästi kentän läheisyydessä sijaitsevassa VIP-tilassa, tauolla kahvit ja pullat sekä muutaman drinkkilipun. Lisäksi VIP-lipulla pääset katsomaan aamulla pelattavaa B-poikien ottelua.

Vastausaikaa on tiistaihin 1.7. klo 18.00 saakka. Sitä odotellessa voit käydä lukemassa meidän varjovalintamme otteluun täältä. Se toimii hyvänä pohjana, koska urheilumedian Zlatan ei tee virheitä.

Kilpailun säännöt ja ehdot

1. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita pelaajia miesten Itä – Länteen veikannut henkilö. Osallistujan tulee nimetä 13 pelaaja Idän ja 13 Lännen joukkueeseen. Osallistuja vastaa vastauksien ja joukkueiden oikeellisuudesta.
2. Mikäli kaksi tai useampi kilpailija on veikannut oikeaa riviää, ratkaisee tasatilanteessa vastauksen jättöaika. Ensimmäisenä veikkauksen jättänyt vastaus palkitaan tällöin.
3. VIP-lippupaketin voi voittaa osallistumalla kilpailuun. Kilpailuun voi osallistua jättämällä vastausrivi Facebookiin kilpailupostauksen kommenttikenttään tai Faneille.com verkkosivuille.
4. Kilpailun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias
5. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon
6. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
7. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
8. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin
9. Osallistuminen päättyy tiistaina 1.7. klo 18.00
10. Faneille.com pidättää oikeuden muutoksiin
11. Lippu toimitetaan voittajalle heti kun Superpesis toimittaa ne käsiimme. Voittajaan ollaan yhteydessä ja sovitaan toimitustavasta ja ajasta.
12. Mahdollisten loukkaantumistapausten sattuessa alkuperäinen, nimetty joukkue ratkaisee.