Keskiviikkokisa: Mestarien liiga ja Robbie Williams!

Demba Ba teki Chelsean toisen maalin ja ratkaisi otteluparin (Getty Images)

Demba Ba teki Chelsean toisen maalin ja ratkaisi otteluparin (Getty Images)

Huh, viime viikon kisan päätteeksi lähdettiin katsomaan Mestarien liigaa Lontooseen, paikalla Chelsea ja PSG. Mikä parasta, kotijoukkue voitti ja selvitti tiensä vierasmaalin turvin jatkoon. Reissu meni mahtavasti ja mukana oli myös nuori varsamme Jari Litmanen pitämässä asiantuntemusta hallussa, kuulemma kisan voittajakin alkoi loppua kohden näyttää enemmän ja enemmän Litiltä. Matkalla käytiin myös tapaamassa muita futistähtiä, joista kannattaa lukea lisää täältä. Tässä pieni videokooste reissun kohokohdasta.

Pannaan samantien uutta Keskiviikkokisaa pystyyn, samat säännöt kuin viimeksi. Palkinto on tällä kertaa varsin erilainen, kaksi lippua Robbie Williamsin Helsingin konserttiin 18.5. Nyt on hyvä mahdollisuus ottaa parempi puolisko mukaan katsomaan miehiä, niin sitä varmasti saa sitten itsekin luvan penkkiurheilla vähän enemmän.

Mitään taikatemppuja ei tarvitse tälläkään kertaa tehdä, se vaatii vain vähän tuuria ja tietämystä illan Mestarien liigan otteluiden lopputuloksista.

Tämän päivän matsit ovat: Bayern Munich – Manchester United ja Atletico Madrid – Barcelona.

Jätä siis veikkauksesi Faneille.comin facebookiin tai tähän postaukseen kommenttina muodossa 2-1 ja 2-2. (näistä siis ensimmäinen viittaa Bayernin ja jälkimmäinen Atleticon matsin tulokseen.)

Kannattaa toki käydä myös katsomassa kertoimet otteluihin ja miksei vaikka heittämässä vedot jännityksen lisäämiseksi!

Palkinto

Kaksi (2) lippua Robbie Williamsin konserttiin Helsingissä 18.5.2014

Säännöt & ehdot

  1. Kilpailussa palkitaan oikean veikkauksen ensimmäisenä jättänyt kilpailija
  2. Kilpailun voittajan on oltava 18-vuotias
  3. On voittajan vastuulla huolehtia, että pystyy vastaanottamaan palkinnon sekä matkustamaan Helsinkiin (voimassaoleva passi tai riittävä määrä käteistä)
  4. Palkintoa ei voi vaihtaa, myydä tai luovuttaa eteenpäin
  5. Jos voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa, se luovutetaan seuraavalle oikean vastauksen jättäneelle kilpailijalle
  6. Osallistuessaan konserttiin kilpailija suostuu siihen, että hänen kuvaansa voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin seuraavan 6kk:n aikana
  7. Osallistuminen päättyy avausvihellyksen soitua, eli noin 21.45 Suomen aikaa