KHL-kisan voittaja selvillä

Laitoimme kaksi viikkoa sitten yhteistyökumppanimme NordicBetin kanssa tulille kilpailun, jossa oli mahdollisuus voittaa itselleen palkinnoksi KHL-reissu Jokereiden vieraspelikiertueelle Zagrebiin ja Riikaan. Nyt voittaja on selvillä.

Kilpailussa muutamia vahvoja nimiä

Tehtävänanto oli laaja, meidät tuli vakuuttaa parhaaksi katsomallaan tavalla siitä, että on oikea ihminen lähtemään tälle ainutlaatuiselle matkalle.

Tehtävä oli laajudessaan haastava. Suurin osa osallistumisista jäi muutamien yksittäisten viestien varaan, mutta kipailussa oli muutamia osallistujia, jotka herättivät huomiomme. Twitterin puolella @tonilotjonen aka. Ylijohtava, @habachu@matkaaja2 ja Facebookin puolella Joa Kim meille lähetettyine videoineen. Kaikki haluaisimme mukaan ottaa, mutta koska tilaa on vain yhdelle, joutuu kolme henkilöä pettymään.

Perustelut

Kilpailun voittaja aiheutti sellaisen pyllymyräkän Twitterin puolella, ettei olla hetkeen todistettu. Ensimmäinen kisapostaus keräsi 176 uudelleentwiittausta, ja viikon aikana KHL-kiekosta kiinnostunut ihminen ei voinut olla välttymättä miehen twiiteiltä, jossa vuoroin esitettiin kattavaa fanitavarakokoelmaa, milloin järjestettiin kisoja parhaille perustelijoille (ks. kuva alla).

Screenshot 2014-11-07 14.49.07

Hän innoitti jopa Esko Seppäsen avaamaan sanaisen arkkunsa, ja postaamaan Urheilujätkä-sivulleen tekstin, jossa kehuttiin fanittamisen tasoa.

Kaiken kaikkiaan Habachu näki viikon aikana käsittämttömän määrän vaivaa sen eteen, että pääsisi matkaan.

Näillä perusteilla, ja yli 200 Twitterin käyttäjän mielipiteen tukemana voittaja on Harri Itkonen, aka. Habachu. Tässä vielä voittajan tunnelmia hänelle ilmoittamisen jälkeen:

”Sain juuri kuulla, että olen voittanut tämän palkinnon ja reissun. Ette usko mikä fiilis! Tällaisen palkinnon voittaminen ja pääseminen vieraskierrokselle Jokereiden mukaan on jotain uskomattoman hienoa ja ainutkertaista. Jotain sellaista mistä ei vielä hetki sitten älynnyt edes haaveilla. Ei oikein meinaa sanat nyt riittää. Luulen, että palkinnon hienouden tajuaa vasta reissun jälkeen kun funtsii rauhassa mitä sitä pääsikään kokemaan ja näkemään. Huh huh! Mennääks jo? Ei malttais ventata paria viikkoa..

Voitosta kuultuani mietin hetken miten kiittäisin kaikkia teitä jotka jaksoitte auttaa mua kilpailussa jakamalla kuvia ja kommentoimalla kilpailun aikana meikäläisen puolesta, että mut pitää reissuun lähettää ym. En voi teitä kaikkia reissuun mukaan ottaa vaikka toki haluaisinkin ja pelkkien satunnaisten twiittien kylväminen on sekin tavallaan vähän tylsää ja normaalia.

Koska ostin itselleni juuri uuden GoPro kameran niin ajattelinkin teidän iloksi twiittailun, kuvien ja reissuraportin lisäksi yrittää videoida koko reissun mahdollisimman kattavasti. Jos se onnistuu suunnitellusti niin sitäkautta pääsette tekin osin nauttimaan reissusta ja näkemään mitä siellä todella tapahtuu näin fanin silmin. Katsotaan mitä tästä suunnitelmasta tulee. Muuta en vielä tästä hommasta lupaa kuin parhaani yrittää.. 😉

Kiitos seuraajat, tukijat, Faneille.com ja Nordicbet!!”