Kahden yksikön nakkimuki kourassa reikäpallokatsomoon

Miten meillä meni eilen? No, takkiin tuli 0.06 yksikön verran. Ei selitellä, tappio on tappio ja väärässä oleminen tiedon sekä näkemyksen puutetta. Tähän pyrimme tekemään korjaussarj…liikettä perjantain salibandyareenoilla!

Viikingit sekä Happee siirsivät edellisissä otteluissaan ratkaisua kuudensiin otteluihin, ja tänään PK-seudulla palloilufania hemmotellaan oikein kunnolla. Tarjolla on säbän lisäksi HJK-VPS sekä HIFK-JYP -matsit.

Asiaan. Happee oli purjeessa ensimmäisen erän, mutta onnistui nappaamaan otetta enemmän ja enemmän ottelun kuluessa itselleen. Paljolti sarjan jatkumisesta käy kiittäminen Miro Tuomalaa, joka hyppäsi isoihin saappaisiin kovassa paikassa. Sama ukko jatkaa maalilla myös tänään, ja on mielenkiintoista nähdä, miten nuori veska vieraissa onnistuu.

Viikingit kävi todella isolla ryöstöretkellä Tampereella, ja moni olikin valmis katkaisemaan sarjan on alkuviikosta. Nyt Pasilassa jätetään hyvästit Viikingeille, sillä Erän kanssa tapahtuva fuusioituminen tietää näillä näkymin sitä, ettei Pasilassa enää miesten Salibandyliigaa pelata.

Mitäs me lyödään? Nyt amatöörimäisesti mennään tunnepohjalta, ja uskotaan sekä toivotaan sitä, että molemmat sarjat venyisivät seiskapeleihin. Happeella on ehdottomasti mahdollisuutensa, emmekä usko joukkueen olevan kahta kertaa huono otteluiden alussa. Hirvet eivät vielä PK-seudulla ole tällä kaudella voittaneet, ja nyt olisi pakkovoiton paikka.

Viikingit, ai Viikingit. Romantiikkaa ja betsaamista, betsaamista ja urheiluromantiikkaa. Onhan se nyt lyötävä seuran viimeiseen kotimatsiin kotivoittoa, ei pelkästää romantisoinnin takia, vaan uskomme rehellisesti kotijoukkueella olevan kertoimia paremmat mahdollisuudet napata voitto.

Konservatiivisimmat voivat lyödä Viikinkien (1.57) sekä Happeen (1.59) voittoja maalin tasoituksilla, mutta me luotamme siihen että vähintään jompi kumpi kairaa ottelunsa suoraan ja tuo täten voittoa pöytään.

Vetovalinnat

Salibandyliiga klo 18
Viikingit @ 2.25, 2u 

Klo 18.30
Happee @ 2.29 2u

Screenshot 2016-04-08 17.23.03

Liiga me skippaillaan tällä kertaa, vaikka over 4.5 maalia kiehtookin. Pitäkää meidät seurannassa myös Twitterissä (@Vetomiehet), jossa päivitämme päivittäin vetoseurantaamme sekä julkistamme kasan muitakin vetovalintojamme.

Muistakaa myös Pietarin MM-kisamatkan arvonnan deadline SUNNUNTAI – lue lisää kisasta täältä!