CHL: Kolmas ja neljäs pelipäivä – 42 lippua jaossa!

Suomalaiset joukkueet ovat aloittaneet CHL-savottansa voimakkaasti ja kolmannella peliviikolla pelataan Suomessa neljän joukkueen voimin ja tuttuun tapaan CHL:n pääsponsori Nordicbet antoi meille kuusi lippua jaettavaksi jokaiseen otteluun faninpalveluksena. Tällä kertaa tarjolla on otteluita pelataan Lappeenrannassa, Helsingissä, Oulussa ja Raumalla. Nopeimmat syövät hitaat, eli täytä alla oleva lomake, valitse ottelusi ja hoida itsesi matsiin!
nordicbet-logo-alpha

Ehdimme jo kirjoittaa kattavan läpikäynnin CHL:n alkamisesta ja luonnollisesti siihen liittyvästä mielettömästä mediasirkuksesta, johon tuli otettua kantaa myös meidän näkökulmastamme. Pääasia on, että hyvää jääkiekkoa on pelattu ja ennen turnausta olevat pelot ovat hieman siloittuneet ensimmäisen pelikierrosten aikana.

Osallistuminen on hyvin yksinkertaista, jaamme kuusi (6) lippua per ottelu ja ottelut ovat seuraavat:

4.9.-5.9.2014 – Gameday 3

SaiPa – Vitkovice Ostrava
HIFK – Krefeld Pinguine
Kärpät – Kölner Hale
Lukko – Nottingham Panthers

6.9.-7.9.2014 – Gameday 4

SaiPa – ERC Ingolstadt
HIFK – Sønderjyske Vojens
Lukko – Hamburg Freezers

Osallistuminen

Päivitys 28.8. klo 16:25 – HIFK-pelit ja Kärppä-ottelu ovat jo täynnä. Raumalla ja Lappeenrannassa on vielä tilaa reilusti

Täytä alla oleva lomake kokonaisuudessaan, valitse haluamasi ottelu ja ole nopea. Ensimmäiset kuusi saavat liput haluamaansa otteluun. Voittajille lähetetään sähköposti viimeistään 1.9. mennessä vahvistuksena.

Kiitos osallistujille, liput on jaettu!