Vetomiehet: Ak Bars on Magnitogorskille vain kevyt välipala

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Voi veljet, millaista kiekkokiimaa Tampereella koetaan! Kävimme eilen torstaina itse pääkallopaikalla Hakametsässä katsomassa, kun Tappara tasoitti ottelusarjan lukemiksi 1–1. Lämmin suositus: Mikäli saat lipun jostain käsiisi, käy katsomassa Mansessa matsi. Jos et pääse, nappaa tästä Ruutu-koodi ja katso matsit kotisohvalla, salilla, ihan missä vain.

Asiaan. KHL:n pudotuspelit jatkuvat konferenssifinaaleilla. Lännessä SKA nousi kuin nousikin voittoon Lokomotivia vastaan torstaina, me jätimme tuon ottelun kuitenkin suosiolla väliin. Perjantaina, sen sijaan, isketään.

Magnitogorsk. Tuo vuonna 1929 Stalinin 5-vuotissuunnitelman tuloksena kokoon kyhätty kaupunki ja MMK-kaivos- ja metallurgian ympärille noussut umpiruma kaupunki pitää sisällään tämän kauden KHL:n mestarisuosikkimme. Iso ja paha Metallurg Magnitogorsk on joukkue, joka marssii idästä finaaleihin. Barys yritti haastaa Magnia maalintekokilpailuun ja hävisi.

Ak Bars kellisti Omskin pitkälti puolustuksensa ansiosta, mutta nyt vastus on astetta kovempi, taitavampi, nopeampi ja materiaaliltaan laajempi. Tiivistetysti voidaan sanoa, ettemme usko Ak Barsilla olevan juurikaan palaa tässä sarjassa. Sarja poikki ja pinoon viimeistään kuudessa ottelussa.

Mitä lyödään lapulle tänään? Magni on levännyt ja pääsee pelaamaan kotonaan. On perjantai-ilta, tehdastyöläiset ja paikalliset lehtimiehet kaivavat taskumatit esiin ja suuntaavat hallille. Kaupungin ainoa viihdettä tarjoava (okei, on siellä elokuvateatteri ja ostari – tai siis teatteri on ostarilla) pytinki Arena Metallurg kuohuu ja kotijoukkueen supertrio Sergei Mozjakin, Jan Kovar ja Danis Zaripov niputtavat pelin isännille.

Vedonlyöntivihje KHL:ään

Kotijoukkue on suosikki voittamaan, mutta ottelun paras arvo löytyy kotijoukkueen yli 2.5 maalista. Betsafe tarjoaa kertoimen 1.95, mitä pidämme aavistuksen verran ylikertoimena. Mitään suuria vedonlyönnillisiä orgasmeja kohde ei kuitenkaan aiheuta, joten pidetään panostaso minimissä.

Metallurg Magnitogorsk – Ak Bars Kazan, klo 16
Metallurg yli 2.5 maalia @ 1.95 1u (Betsafe).

Kuva: Pekka Rautiainen