Vetomiehet: Ak Bars kovan paikan edessä

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Kaksi peliä, kaksi voittoa ja vain yksi päästetty maali. Metallurg Magnitogorsk ei ole dominoinut maaleilla Ak Barsia, mutta joukkue on näyttänyt että siltä löytyy myös rautainen puolustus ja erinomainen maalivahti – siis kaikki, mitä mestaruutta varten vaaditaan.

Huutelimme Ak Barsin olevan Magnille vain suupala matkalla kohti finaalia, mutta toistaiseksi meno ei kuitenkana ole ollut aivan niin ylivoimaista kuin odotimme. Ak Bars on onnistunut pitämään pakkansa tiiviinä ja tehotrion pois pahanteosta. Tästäkin huolimatta pidämme vakaasti kiinni näkemyksestämme, että Magni menee jatkoon ja että sarjassa pelataan korkeintaan kuusi ottelua.

Metallurg on kuin isompi ja parempi versio Ak Barsista, emmekä näe juurikaan syitä, miksi altavastaaja tästä jatkoon etenisi. Tänään kotijoukkueella on käytännössä pakkovoiton paikka, sillä 3–0-tilanne on täysin tekemätön paikka Metallurgia vastaan. Yksikään joukkue KHL:ssä ei vie Metallurgilta neljää peräkkäistä voittoa.

Miten illan ottelussa käy? Odotamme tasaista taistoa, ja pidämme mahdollisena maalihanojen aukeamista. Tasapeli kertoimella 3.75 ei missään nimessä ole huono peli, arviomme mukaan näiden kahden parin pelatessa tasurin mahdollisuus on noin 33 %, joten kertoimessa on hyvin ilmaa.

Kaksikko on pelannut käytännössä aina vähämaalisia otteluita. 10 edellistä matsia on päättynyt alle 4.5 maalin loppulukemiin, emmekä näe mitään syytä tilanteen muuttumiselle. Panokset ovat tapissa, molemmat pelaavat tarkkaa viisikkopeliä ja maalivahdit ovat kuumia. Unibet tarjoaa alle 4.0 maalille kertoimen 2.02, mikä kelpaa peleihin rajakertoimella 1.88.

Tiistain vetovalinta

KHL: Ak Bars Kazan – Metallurg Magnitogorsk, klo 19.00
Alle 4.0 maalia @ 2.02, 2u. (Linkki vie suoraan Unibetin KHL-kertoimiin)

Uusi asiakas? Avaa tili Unibetille, tarjoamme tilinavauksen yhteydessä 1kk Ruutu-koodin!

Kuva: Matti Raivio / AOP