KHL:ssä maistuva vetokohde

Viime aikoina suossa tarponut, mutta asteittain ylösnouseva KHL-vedonlyöntitipsauksemme on bongannut tiistailta yhden vetokohteen. Klo 18.30 alkavassa matsissa Atlant Mytištši isännöi sunnuntaina Hartwal Arenalla vieraillutta Slovan Bratislavaa.

Vähämaalinen kamppailu luvassa

Bratislavan maalinteon vaikeus on tällä hetkellä luokkaa koominen (tai tragikoominen). Sunnuntaina ainoa maali tuli Jokereiden puolustuksen unohdettua Ladislav Nagyn, joukkueen ainoan maalintekijän, vapaaksi maalinedustalle. Nagyn ohjaus onnistui täydellisesti ja kiekko painui Henrik Karlssonin ohitse kilpikäden yläkulmaan.

Helpotusta Slovanin tilanteeseen ei ole luvassa, koska rahaa ei ole ja omista junioreista ei löydy paikkaajia.

Engren kuumana

Atlantin suomalaismaalivahti Atte Engren on ollut koko kauden maalillaan hyvä, ajoittain jopa erinomainen, mutta Mytištšin kenttäpelaajien karkeat kiekolliset virheet ovat jättäneet Engrenin liian usein mahdottoman tilanteen eteen.

Viimeisestä kymmenestä pelistään Atlant on jäänyt pisteittä vain kolmesti (TsSKA, Traktor ja Medvescka vieraissa), ja voittoja on tullut viisi. Tasainen pistetahti on pitänyt Atlantin pudotuspeliviivan tuntumassa ja eroa kahdeksannella sijalla majailevaan, yhden ottelun enemmän pelanneeseen Jaroslaviin on kolme pistettä.

Viimeisessä kymmenessä ottelussa omiin on mennyt vain 18 maalia, kun esimerkiksi kauden ensimmäisessä kymmenessä ottelussa kiekkoja Mytištšin maaliin mätettiin keskimäärin 3.3 kertaa ottelua kohden.

Pistetilaston kasvun taustalla on yksinkertaisesti vähentynyt virhemäärä. Atlant pelaa tarkasti, ja Engren hoitaa maalillaan hommansa kuten aiemminkin: varmasti.

Kotivoiton kautta

Vaikka Slovan pelaa isolla sydämellä, yrittää kovasti ja puolustaa viisaasti, ei se tällä hetkellä ole voittava joukkue. Pelaajat joutuvat tekemään käsittämättömän määrän töitä yhtä tehtyä maalia kohden, ja ahdistus alkaa hiipiä puseroon. Kun palkatkaan eivät ole tulleet ajallaan tilille, on vain ajan kysymys, milloin se alkaa näkyä jäällä.

Atlantilta on tänään melko varmasti sivussa joukkueen kolmanneksi paras pistemies Sergei Shmelyov, mutta parhaat maalintekijät Andreas Enqvist ja Artyom Chernov ovat pelikunnossa.

Lisäksi Atlant pääsee kotiotteluunsa pidemmällä levolla, kun se päätti pitkän vieraskiertueensa perjantaina 14.11. Zagrebiin, jossa se siis hävisi maalein 4-1. Nälkää siis on jo, ja joukkue lähtee sopivan ärsytettynä illan kohtaamiseen.

Viimeisestä viidestä kotiottelustaan Atlant on voittanut kolme ja hävinnyt kerran jatkoajalla.

Vetovalinnat

1X2

NordicBet ei pidä Atlantia mitenkään selkeänä ennakkosuosikkina, johon on tänään lähtökohdat huomioonottaen iskettävä.

Atlant Mytištši 2.20

Joukkuekohtainen maalimäärä

Slovan ei tule tekemään ottelussa yli 2.5 maalia. Kahdenkin maalin tekeminen tulee olemaan tiukkaa.

Slovan Bratislava alle 2.5 maalia 1.50
Slovan Bratislava alle 1.5 maalia 2.65

NordicBetin kertoimiin pääset kiinni tästä!