Perjantaibetsit – viikko 8

Suarez ja Sturridge eivät pysähdy Swansean puolustukseen (Getty)

Suarez ja Sturridge eivät pysähdy Swansean puolustukseen (Getty)

 

pb-logoPerjantaibetsit on viikottainen artikkelisarjamme, missä kaivamme omista pelikupongeistamme muutaman mielenkiintoisen matsin. Laitamme itse muutaman ropposen aina tekemään matseista hieman mielenkiintoisempia.

Viime viikolla nappasimme osumat Real Madridin 0-3 voitosta sekä Salibandyliigan Indians-Oilers yli 12,5 maalista. Suomella ei ollut maalinteossa vaikeuksia Norjaa vastaan ja yli 5,5 maalia paukkui kevyesti, joten siitä iso miinus meille. Tällä viikolla uudet kujeet ja hajuaistia on taas tarkistettu.

 

La-Su yö, UFC 170: Robert Whittaker vs. Stephen Thompson  2.13 – 1.73

Lauantain UFC-illassa on liikaa selviä ennakkosuosikkeja, ja riskeihin nähden onnettomia minikertoimia. Tasaisista otteluista löytyy kuitenkin yksi tärppi. TUF-voittaja Whittaker on kahden kovan iskijän koitoksessa nuorempi, monipuolisempi ja paremmalla kertoimella varustettu. Whittaker nakuttelee yksiulotteisen Thompsonin lakoon ja tiukan paikan tullen voi viedä ottelun myös mattopainiksi. Whittaker lapulle kertoimella 2.13.

Betssonin UFC-kohteisiin tästä

Su klo 15.30 Liverpool-Swansea 1.29 – 5.45 – 10.50

Onko Liverpoolin hyökkäyspään nelikko parasta Valioliigassa juuri nyt? Mielestäni se on erittäin lähellä sitä. Daniel Sturridge, Luis Suarez, Philippe Coutinho sekä Raheem Strerling pöllyttivät viimeksi Anfieldillä Arsenalia 5-1. Nyt vastus on aivan eri luokkaa. Liverpool tarvitsee pisteitä, että se pysyy kärjen mukana taistelussa mestaruudesta. Kotona joukkue onkin ollut erittäin vahva, 13 ottelusta on saldona 11 voittoa. Swansea on tehnyt vieraissa 13 ottelussa vain 9 maalia ja se on voittanut Valioliigassa Liberty Stadiumin ulkopuolella viimeksi marraskuussa. Swansean tähdet Jonjo Shelvey sekä Wilfried Bony ovat liian hitaita ja kankeita pool miehistölle. Liverpoolin hyökkäyskalusto on taas joutsenille liikaa, joten lapulle hyvillä mielin Liverpool -1 tasoituksella, kertoimella 1,70.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Su klo 18.00 Real Betis – Athletic Club 3.00 – 3.45 – 2.32

Muutaman pelin kompurointi näkyy Bilbaon kertoimessa. Meidän lapulle päätyy kuitenkin hieman mukavampi alle 2.5 maalia kertoimella 2.00. Kummallekin joukkueelle pisteet ovat elintärkeitä. Betis haluaa taistella itsensä putoamisviivan päälle ja Bilbao jatkaa taisteluaan kärjen takana. Mitään hyökkäyksen juhlaa tuskin ottelussa nähdään. Betis on kotonaan tehnyt keskimäärin alle maalin per ottelu, Bilbao vieraissa puolestaan karvan verran yli yhden maalin. Kupongille alle 2,5 maalia 2.00.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä.

Pe klo 14.00 Ruotsi-Suomi  2.10 – 4.20 – 2.95

Ruotsi-Suomi ottelu tarjoaa maistuvia vedonlyöntikohteita joka lähtöön. Tässä muutama poiminta kohteista, jotka pistivät nyt silmään. Suomen voitto jatkoaika mukaan luettuna maksaa itsensä 2.20 kertaisena takaisin. Parhaat kohteet otteluun löytyvät erikoisvedoista. Ylivoimavastuuta tässäkin pelissä nauttivien Granlundin ja Selänteen maaleista maksetaan lähes nelinkertaisesti. Varmimmat kohteet löytyvät kuitenkin laukauksista. Selänteen liipasin on ollut pohjassa ja näkisinkin että on lähes varmaa että mies laukoo ottelussa yli 3,5 kertaa, kerroin 1.78. Suomen ahkerin laukoja Granlund (19 laukausta) saa kertoimen 1.90 yli 3,5 laukauksesta maalia kohti (jatkoaika mukaan luettuna).

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

La klo 14.45 Chelsea – Everton: Chelsea @1.58

Chelsea on ottanut kymmenestä edellisestä pelistään 24 pistettä ja pääsee aloittamaan Valioliigan 27. kierroksen taulukon piikkipaikalta. Jose Mourinhon miehistön suoritusvarmuus alkaa löytyä, vaikka pari kauneusvirheitä on tullut tasapelien merkeissä West Hamia ja West Bromwichia vastaan. Vaikka Mourinho on julkisuudessa vähätellyt joukkueensa mahdollisuuksia voittaa Valioliiga, tietää joukkue mestaruuspokaalin olevan heidän ulottuvillaan. Chelsealla ei ole ollut tapana kompastella kotonaan, joten tässä kannattaa löydä kotivoittoa kohtuullisella 1.58 kertoimella. Evertonin ykköskärki Romelu Lukaku ei ole tässä ottelussa edustuskelpoinen, mikä myös osaltaan heikäntää vierasjoukkueen mahdollisuuksia.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä

Su klo 18.00 Norwich – Tottenham: Tottenham @2.12

Tottenham otti edellisellä Valioliiga-kierroksella maukkaan 4-0 vierasvoiton Newcastlesta. Tim Sheewoodin alaisuudessa joukkue ei turhia peruuttele, vaan todennäköisesti lähtee rohkeasti metsästämään voittoa Carrow Roadilla kahdella kärjellä. Selviytyminen ensi kaudeksi Mestarien liigaan saattaisi varmistaa Sherwoodille pidemmän pestin Spursin peräsimessä. Kotijoukkue Norwich tuskailee maalintekovaikeuksien kanssa, sillä Canaries on onnistunut heiluttamaan vastustajan verkkoa vain kolme kertaa kuudessa edellisessä ottelussaan.

Betssonin tarjoamaan kohteeseen tästä