Savinainen rouhimaan Leijonille mitalia: ”Perhe mukana”

Veli-Matti Savinainen istahti haastattelupenkkiimme MM-kisojen alla (Alloverpress)

Veli-Matti Savinainen istahti haastattelupenkkiimme MM-kisojen alla (Alloverpress)

Veli-Matti Savinainen lähtee Valko-Venäjän MM-kisoihin mitalinkiilto silmissä. Tueksi Minskiin saapuu myös Savinaisen ”perhe”.

Paljon on puhuttu Leijonien joukkueesta ja poisjäänneistä. Minskiin matkaava joukkue ei vilise Sotshin Olympiakisoista tuttuja tähtiä. Miltä joukkue sieltä sisältä päin näyttää Veli-Matti?

– Hyvä joukkue, nälkäinen ryhmä, jossa on paljon ensikertalaisia ja höystetty parilla kokeneemmalla jannulla. Mitalia lähdetään hakemaan.

Millainen oma roolisi tulee olemaan?

– Ensalkuun mennään neloskentässä ja katsotaan sitten miten kisat etenee. Puolustavampaa hommaa, mutta ei haittaa jos pari byyriäkin tulisi.

Värväsit itsellesi kaverisi Siperiaan seuraa pitämään. Auttoiko se viihtymään Venäjällä ja tuleeko kotijoukot mukaan Minskiin?

– Hyvää kuuluu Siperiaan, nyt kun kaverit tuli. Hienoa olla perheen keskellä, Savinainen naurahtaa. Helpotti perhanasti, sillä asuin 10 neliöisessä hotellihuoneessa kolme kuukautta katsellen seiniä. Alko hommakin luistaa kaukalossa ja maalejakin tulla. Varmaan kotijoukot jossain välissä Minskiinkin ilmaantuu.

Katso Savinaisen mietteet kokonaisuudessaan tästä videosta.