Huippu-urheilua alle kympillä kuussa: Veikkausliigaa ja Liigaa näyttävä Ruutu+ uudistuu

Ruutu LogoKuka vie Veikkausliigan mestaruuden? Entä Superpesiksen? Muista seurata myös syyskuussa alkavaa Liigaa Ruutu+ -palvelusta.

Nelonen Media uudistaa maksulliset tuotteensa, mikä tarkoittaa, että nyt voit katsoa huippu-urheilua ensimmäistä kertaa alle kympillä kuussa. Uusi Ruutu+-paketti tarjoaa ensimmäistä kertaa Suomessa viihde- ja urheilusisällöt yhdessä alle kymmenen euron kuukausihintaan, ilman määräajaksi sitovaa sopimusta.

Alle kympillä pääset katselemaan muun muassa Veikkausliigaa ja Eurooppa-liigaa jalkapallon puolelta, jonka lisäksi Ruutu+ näyttää Superpesistä, Vaahteraliigaa, MM-rallia ja aina viihdyttävää koripalloliiga NBA:ta. Jos kukkaronnyörejä raottaa vielä kourallisella euroja saa myös kotimaisen jääkiekon ykkössarjan, eli Liigan mukaan palveluun, jonka kokonaishinnaksi tulee 14,95€ kuukaudessa.

King Jamesin dominointia NBA-parketeilla pääset ihastelemaan Ruutu+ -palvelun kautta. (Jason Miller/Getty Images)

Etenkin Faneille.comissa tiiviisti seurattavan Veikkausliigan ystäville uudistus on mitä mainioin. Kotimaisen pääsarjan lisäksi suomifutiksen ystävät pääsevät ihastelemaan muiden lajien loppuhuipennuksia ja Eurooppa-liigaa samaan hintaan. Myös kiekkoliigan ystäville hinta putoaa mukavasti puoleen aiemmasta. Hintamuutosten jälkeen kenties kaikkein paras ominaisuus Nelonen Median uudistuksessa on määräaikaisuuden poistuminen.

– Urheilu on tähän asti myyty Suomessa hintavissa maksupaketeissa, joihin on joutunut tavalla tai toisella sitoutumaan määräajaksi. Lisäksi urheilusta on puuttunut viihdepalveluista tuttu mahdollisuus tutustua sisältöön aluksi maksutta. Haluamme tarjota kotitalouksille kaiken heidän tarvitsemansa sisällön edulliseen hintaan ja tavan varmistaa, että Ruutu+:n ohjelmavalikoima sopii omiin tarpeisiin, Nelonen Median kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lassi Tasajärvi sanoo Sanoman tiedotteessa.

Nelonen Median sopimuskaudesta jääkiekon Liigasta on jäljellä vielä kausi 2017–2018, ja mahdollisimman monelle halutaan tarjota mahdollisuus nauttia Liigan otteluista kotisohvalla. Ruutu+ Liiga -paketti sisältää kaiken muun viihde- ja urheilusisällön lisäksi Liigan kaikki ottelut suorina lähetyksinä, eikä palvelun hankkiakseen tarvitse tehdä määräaikaista sopimusta. Liiga-tilaukseen ei kuulu maksutonta kokeilukuukautta.

– Asiakasmäärämme ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja suosituinta sisältöä Ruudussa ovat olleet alusta lähtien kotimaiset viihde- ja palloilusarjat. Näitä tarjoamme Ruutu+:n tilaajille jatkossakin, Tasajärvi toteaa.

Ruutu-palvelun joustavuus ei rajoitu tilausten määräaikaisuuksien poistumiseen – palvelu toimii kotoa löytyvillä laitteilla, eikä uusia tarvita. Ruudun sisällöt ovat katsottavissa kaikilla uusilla älytelevisioilla, iOS- ja Android-puhelimilla ja tableteilla, Apple-TV:llä, Chromecastilla ja tietokoneilla.

Joten, annamme lämpimän suosituksen Ruutu+ -palvelun tilaamiselle. Toki palvelu on mahdollista myös voittaa Faneille.comin Fantasiavalioliigan kautta.

Uusien tuotteiden hinnat:

  • Ruutu+ tilaus: 9,95 e/kk (1.kk: ilmainen)
  • Ruutu+ & Liiga: 14,95 e/kk

Lisätiedot:
www.ruutu.fi/plus
www.ruutu.fi/asiakastuki

Kansikuva: All Over Press