Kärpät yrittää värvätä hyökkääjää siirtoikkunan viimeisenä iltana – ”Haemme oikean tyyppistä pelaajaa”

Rule Britannia – 10 € talletuksella VIP-matka Teemu Packalénin UFC-matsiin Lontooseen!

Viime viikot hyvässä pelillisessä vireessä ollut Oulun Kärpät vahvisti keskiviikkona rivejään, kun slovakialainen KHL-pakki Ivan Svarny liittyi miehistöön. Joukkueen toimitusjohtaja Juha Junnon mukaan verkot ovat siirtomarkkinoilla edelleen vesillä, mutta aika saattaa tulla vastaan, mies kertoo Faneille.comin haastattelussa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

– Svarny tuli puolustukseen, mutta kyllä me hyökkääjää olemme tässä hakeneet. Katsotaan.

Junno ei paljasta haetaanko täsmähankintaa koti- vai ulkomailta.

– En lähde erittelemään sitä. Aikaraja on tämä ilta, jolloin pitää olla paperit kunnossa ja pelaajan maassa. Viimeiset päivät ovat olleet vipinää niin kuin aina. Se pitää muistaa, että haemme oikean tyyppistä pelaajaa, joka soveltuu kokonaisuuteen.

Toimitusjohtaja on luottavainen joukkueensa loppukauteen, vaikka Kärpät onkin ollut kaukana viime vuosien loistostaan tällä kaudella.

– Viimeiset seitsemän peliä: kuusi voittoa ja yksi 1-0-tappio. Pelaajat  ja valmennus on tehnyt hyvää työtä ja joukkue vain koko ajan parantaa ja parantaa. Hyvällä tiellä ollaan. Pelissä on paljon hyviä juttuja ja niiden eteen tehdään hommia.

– Kaikki on mahdollista. Se pitää muistaa, että muutos viime kauteen oli kova. Meiltä lähti kärjestä niin huikeita äijiä NHL:ään, KHL:ään, Ruotsiin, Tshekkiin ja osa lopetti, niin siihen nähden prosessi on edennyt todella hyvin. Meillä on saumat pärjätä ja varmasti playoffeja tullaan näkemään Raksilassa tänäkin keväänä. Olemme yllätysvalmiita, Junno toteaa luottavaisena.

Samaan hengenvetoon Junno toivoo lähtökohtien olevan ensi kauteen helpommat, vaikkakin vaihtuvuutta on jälleen luvassa.

– Vaihtuvuutta tulee joka vuosi. Meidän pitää katsoa asiaa keväällä. Noin isoa se ei tule kuitenkaan olemaan kuin viime keväänä.

Yli 20 vuotta Kärppien toimitusjohtajana toiminut Junno haluaa kiittää oululaisfaneja, jotka eivät ole kääntäneet selkäänsä joukkueelle.

– Lämmin kiitos faneille. He ovat yksi iso osa joukkuetta Kärpille tällaisena vaikeana vuotena. Tuki on ollut kullanarvoista.

Kuva: AOP