Keskiviikkokisa: Arvaa Kärpät-Tappara -ottelun lopputulos – Voita PlayStation 4

Keskiviikko yllätti jälleen ja nyt on taas aika laittaa skabaa piristämään arkea. Liiga starttaa vihdoin ja ensimmäisenä otteluna näemme viime kauden finaalin uusinnan, kun Kärpät ja Tappara kohtaavat Raksilassa klo 18.30.

betsson logoNyt on mukava tilaisuus hakea lisäjännitystä otteluun keskiviikkokisasta, sillä sponsorimme Betsson yllätti jälleen ja kiskaisi tulille PlayStation 4:n sekä kylkeen vielä 50 euron latauslipukkeen PlayStation storeeen.

Veikkaa Kärpät-Tappara -ottelun varsinaisen peliajan oikea lopputulos sekä avausmaalin syntyaika

Sinun osasi on jälleen kerran helppo. Arvaa ottelun varsinaisen peliajan (60min) lopputulos sekä avausmaalin syntyaika, ja jos osut lähimmäksi on palkinto sinun. Veikkauksesi voit jättää tähän alle kommenttikenttään tai Faneille.com facebook-sivuille kilpailupostaukseen. Kilpailuaika päättyy keskiviikkona 10.9.2014 klo 18.25. Ottelun esittää suorana lähetyksenä Nelonen Pro sekä Ruutu.fi -palvelut.

Esimerkkivastaus otteluun: 4-3 12.07

Betssonin kertoimien mukaan todennäköisin tulos on 2-2 tasapeli (8.65 kertoimella). Kotivoitoista todennäköisimmäksi on nostettu 3-1 tulos (13.00) ja vierasvoitosta 1-2 sekä 2-3 tulokset (15.00). Tsekkaa kaikki Betssonin kertoimet tästä.

Palkinto

PlayStation 4 sekä 50 euron arvoinen latauslipuke PlayStation storeen.

Säännöt ja ehdot

  1. Veikkauksessa haetaan 10.9.2014 pelattavan Kärpät-Tappara -ottelun oikeaa varsinaisen peliajan lopputulosta sekä avausmaalin syntyaikaa. Oikean lopputuloksen veikannut sekä lähimmäksi avausmaalin syntyaikaa osunut voittaa.
  2. Vastaukset tarkastetaan seuraavasti: 1. Oikea lopputulos 2. Lähimmäksi avausmaalin syntyaikaa veikannut 3. Veikkauksen jättöaika kommentteihin (ensimmäisenä jätetty voittaa jos lähimmäksi syntyaikaa osuu kaksi tai useampi). Jos oikeaa varsinaisen peliajan lopputulosta ei löydy, lähtee palkinto lähimmäksi avausmaalin syntyaikaa osuneelle.
  3. Kilpailuun osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias
  4. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin eikä vaihtaa rahaksi
  5. Faneille.com varaa oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja, jos vaikka ollaan sössitty jotain
  6. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, palkinto siirtyy seuraavalle
  7. Osallistua voi vain omalla nimellään tai omissa nimissä ja hallinnassa olevalla Facebook-profiililla
  8. Kilpailun osallistumisaika päättyy keskiviikkona 10.9.2014klo 18:25 eikä tämän jälkeen jätettyjä vastauksia huomioida