Lukko – Kärpät 8-1! Tilastotappio? Pikemminkin perusteellinen röörinrassaus! Twitterissä hupailtiin jälkipeleissä

Kaikki tilastot olivat Lukkoa vastaan ennen illan ottelua. Pitkä, maaliton putki Kärppiä vastaan, kaikilta kärkijoukkueilta kuonoon edellisissä otteluissa ja Kärpillä huomattavasti paremmat tilastot erikoistilannepelaamisen osalta.

Jussi Jokisen pisteputki jatkui yhden syöttöpisteen myötä, mutta Kärppien ainoaksi jäänyt maali oli joukkueen ainoa ilonaihe Raumalla. Lukolta onnistui kaikki ja tuuriakin oli mukana. Lukko katkoi syöttöjä ja riisti kiekkoja tehokkaasti sekä viimeisteli hyvällä prosentilla.

Kärppien viisikon pitkät etäisyydet pistivät silmään moneen otteeseen ja kun Veini Vehviläisellä ei ollut paras päivänsä, niin lukemat olivat Lukolle täysin ansaitut. Bonuksena Lukon ylivoimapeli toimi ja kaikki kentälliset saivat onnistumisia leveällä rintamalla. Kahdeksan maalia Kärppien verkkoon on suurin lukema, minkä oululaiset ovat tällä kaudella yhdessä ottelussa päästäneet.

Raumalaisten DJ sai kelata Lukon maalilaulua eli ”Final Countdownia” aika monta kertaa uudestaan ja pelaajat nauttivat varmasti maalinteon hetkellä, kun yleisö huusi isoon ääneen heidän nimiään kuorossa.

Kärpät kohtaa seuraavaksi Lukon naapurin, eli Ässät tulevana lauantaina. Eräs Kärppien kannattaja oli twiitannut Kärppien Twitter-tilille viestin, jossa pyydettiin Ässiä tulemaan hakemaan heidän joukkueensa pois Raumalta. Ilmeisesti Lukon pyöritys vei suuntavaiston mukanaan ja porilaisia huudeltiin apuun.

Vastauksena eräs Ässien kannattaja totesi, että ”Ymmärrän hyvin, ettei kukaan halua jäädä Raumalle yöksi”. Vastakuitti pamahti varsin pian, ettei Porikaan ole ollut pelaajien keskuudessa kovin suosittu yöpymispaikka jääkiekkoilijoiden keskuudessa. Tällä viitattiin Ässien tyhjennysmyyntiin parhaiden pelaajien osalta. Viimeksi joukkueesta lähtivät ykkösmaalivahti Andreas Bernard ja Jere Seppälä.

Liiga jatkuu huomenna neljän ottelun voimin, lauantaina pelataan seitsemällä paikkakunnalla.

Lähde: Twitter