Vetomiehet: Tupsukorvat Tampereelta viikonlopun timanttina

Vetomiehet on kirjava joukko vedonlyönnistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään harrastemaista vedonlyöntiä voitollisesti. Välillä lirvahtaa myös asiakeskustelun puolelle. Lisää jauhantaa ja vetoseurannan löydät Vetomiesten Twitter-tililtä. 

Ei riittänyt Napolin tulivoima tiistain UCL-matsissa mihinkään. Paikkoja oli, mutta Sergio Ramosin toisen nelivitosen nopeat maalit tappoivat suurimman hyökkäysinnon.

Muutaman välipäivän jälkeen hypätään taas tositoimiin koko viikonlopun pelipaketilla, pääpainopisteen ollessa futiksessa.

Perjantaina futista ja KHL-kiekkoa

KHL
Perjantain alkuillan vetokohde löytyy KHL:stä, kun Pietarin SKA ja Dinamo Moskova iskevät yhteen Pietarissa. SKA vei avausottelua, mutta Dinamo taisteli sitkeästi. Odotamme saman tahdin jatkuvan ja moskovalaisten saaneen jopa entistä enemmän virtaa voitostaan.

SKA:n hyökkäysvoima on tiedossa, mutta monelta unohtuu Dinamon runkosarjan 2.73 tehtyä maalia per ottelu. Lisäksi äärimmäisen kurinalaisesti ja varovasti hyökkäävää Torpedoa vastaan Dinamo iski avausottelua lukuun ottamatta jokaisessa pelissä vähintään kaksi maalia.

Odotamme kiihkeää ottelua, jossa Dinamo iskee toistamiseen rehellisen haasteen suurimman mestarisuosikin naaman eteen. Miten SKA vastaa? Me otamme peleihin Betsafelta molempien joukkueiden vähintään kaksi maalia kertoimella 2.25.

La Liga
Ilta jatkuu Espanjassa, kun Espanyol isännöi Las Palmasia. Lyhyestä virsi kaunis, Espanyol on ollut hyvä kotonaan. Vierailta sivussa ovat pelikieltojen takia Roque Mesa ja Marko Livaja. Mesan poissaolo heikentää merkittävästi vieraiden keskikentän pohjaa, mikä osaltaan lisää aavistuksen verran maaliodottamaa.

Samalla Las Palmasin hyökkäyspeli toimii tällä hetkellä kuin ajatus. Livajan poissaolosta huolimatta tehoja löytyy, ja kun samalla Espanyol on ollut kotikentällään tehokas (edellisen kerran nollille marraskuun alussa), on helppo liputtaa molempien joukkueiden maalia. Myös pelikelin pitäisi olla kohdillaan, joten Unibetin kerroin 1.77 molempien maalille kelpaa peleihin mukaan.

Lauantaina Tupsukorvat timanttia

La Liga
Jos ette ole ikinä käyneet Granadassa, Andalucian maakunnassa, käykää ihmeessä mikäli teille tulee mahdollisuus. La Liga -tason futiksen ohella itse kaupunki on mahtava sekoitus islamilaisen ja eurooppalaisen arkkitehtuuria ja kulttuuria.

Klo 21.45 alkavassa ottelussa Atlético Madrid ottanee voiton, mutta Granada on ollut Espanyolin tapaan viime aikoina kotonaan liekeissä. Joukkue on napannut pisteitä neljässä peräkkäisessä kotimatsissa, ja Atlétin urakka ei ole helppo. Jätämme takaportin auki kummankin osapuolen voitolle ja otamme peleihin yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.00.

Liiga
Liigasta napataan peleihin Ilveksen kotivoittoa. Lukko pääsee pelaamaan ilman paineita, mutta toisaalta myös ilman motivaatiota. Kotijoukkueen voitto varmistaisi lopullisesti pudotuspelipaikan, ja jopa IFK:n ohittaminen on vielä mahdollista. Kotijoukkueen kerroin 1,62 Unibetilta kelpaa helposti peleihin ja maistuu sen verran hyvältä, että isketään maksimipanostus sisään.

Sunnuntai ja Lyonin syntisen kova maalintekotaito

Lyonin edelliset 10 kotiottelua: 8 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio, tehtyjä maaleja 37 ja päästettyjä 9. Vaikka vastustaja Toulouse kuuluu kivenkovaan Ligue 1:n keskikastiin ja on hangannut kauden 13 vierasmatsissa maalierolla 5–13, on kotijoukkueen vire liikaa. AS Roma kaatui 4–2, ja odotamme Toulousesta tulevan hallitun 2–0, 3–0-tyylisen voiton, vaikka runkopelaajien mahdollinen lepuuttaminen on pieni riski.

Unibet tarjoaa Lyonin vähintään kahden maalin voitolle kertoimen 2.30, mikä kelpaa helposti peleihin mukaan.

Viikonlopun pelivalinnat

Perjantai:
Klo 18.30: SKA – Dinamo Moskova, molemmille vähintään kaksi maalia @ 2.25 (Betsafe) 2u
Klo 21.45: Espanyol – Las Palmas, molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.77 (Unibet) 1u

Lauantai:
Klo 17.00: Ilves – Lukko, Ilves @ 1.64 (Unibet) 3u
Klo 21.45: Granada – Atlético Madrid, molemmat joukkueet tekevät maalin @ 2.00 (Unibet) 2u

Sunnuntai:
Klo 18.00: Lyon – Toulouse, Lyon -1.5 @ 2.30 (Unibet) 2u

Unibet näyttää La Ligan ja Ligue 1:n ottelut suorana Unibet TV:ssa asiakkailleen, avaa tili nyt ja katso eurooppalaista huippufutista ilmaiseksi kotisohvaltasi! 

Kuva: Matti Raivio / AOP