Lärvisen ykkösketju kasassa: Pariisin MM-jääkiekkomatkan voittajat selvillä!

Faneille.comin järjestämä MM-jääkiekon kerroinkisa on onnellisesti päätöksessään. Kilpailu oli 10€ panokseen nähden erittäin kovatasoinen ja samalla myös tasainen.

Alapuolelta näet sekä matkavoittajien nimet että heidän suorituksensa kuponkikuvan muodossa. Onnittelut voittajille ja kiitos osallistumisesta kaikille! Pysykäähän kanavalla, sillä meillä on lisää huippupalkinnoilla höystettyjä kilpailuja tulossa.

VOITTAJAT

1. Petri 222,56
  2. Janina 109,54
  3. Jarmo 102,90
  4. Riku 97,82

Voittajiin ollaan yhteydessä välittömästi virallista reittiä pitkin. Onnittelut kaikille!

Kisan ykköspaikan otti haltuunsa Petri tällä tasapeliosumallaan.

Janina nousi lopulta toiselle sijalle tällä osumallaan, joka oli kolmen lajin täsmällinen sekoitus.

Jarmo voitti MM-matkan tällä kupongilla, joka oli parsittu kasaan jääkiekon maailmasta.

Viimeisen MM-Pariisin leiman passiinsa lunasti Riku tällä kupongilla, jossa oli osuvaiset näkemykset sekä jalkapallosta että jääkiekosta.

***

Etsimme peräti NELJÄÄ leimaa MM-kisapasseihimme, jotta saamme ykkösketjun Lärvisen ympärille kasaan. Eikä yhdenkään matkavoittajan tarvitse pelata vaihtoakaan kaukalon puolella, jotta Pariisin terassikausi ei pääse häiriintymään.

Muun muassa Sebastian Aho ja Valtteri Filppula ovat kehissä, joten lähde nyt hyvä ihminen katsomon parhaille paikoille mukaan!

4. MM-lätkän matkapaketti + yllätyspalkinto

MM-matkapaketti sisältää Helsinki-Pariisi-Helsinki-lennot, hotellimajoituksen, otteluliput sekä matkaseuran. Matka-ajankohta on 14.5. – 17.5.

Voitettua palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sitä voi luovuttaa kenellekään muulle. Palkinto on käytettävä henkilökohtaisesti tai luovuttaa se uudelleen jaettavaksi.

Voittajat ovat selvillä maanantaina 24.4. ja heihin ollaan yhteydessä virallista reittiä pitkin välittömästi.

Faneille.com ja Betsafe pidättävät oikeudet muutoksiin mahdollisten väärinkäytösten tapahtuessa.