Carolina Hurricanesille tärkeä voitto – Teuvo Teräväiselle 1+1

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Carolina Hurricanes lisäsi Montreal Canadiensin ja Columbus Blue Jacketsin paineita ottamalla täyden pistepotin lauantai-illan ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan lukemin 5-2. Flyers menetti tappion myötä viimeisenkin ohuen oljenkortensa playoffeihin, johon viimeiset paikat ratkotaan Montrealin, Columbuksen, Carolinan ja Pittsburghin kesken. Yksi näistä joukkueista jää pudotuspelien ulkopuolelle.

Teuvo Teräväinen vastasi ensimmäisessä erässä joukkueensa tasoitusmaalista ylivoimalla ja toisessa erässä Teräväinen syötti Sebastian Ahon kanssa joukkueensa 3-1-voittomaalin. Lopussa numerot venähtivät suuremmaksi, kun Hurricanes viimeisteli kahdesti Flyersin tyhjään verkkoon.