NHL:n treidiraja meni umpeen – tässä viimeiset siirrot, Mikael Granlund vaihtoi maisemaa!

Viaplay LogoNHL-kauden kaikki ottelut ja huippuhetket suorana Viasatilta ja Viaplaysta

Siirtoraja on umpeutunut Suomen aikaa klo 22 ja sopimusten pitää olla toimitettuna tuohon kellonlyömään mennessä tai niitä ei hyväksytä. Tässä viimeisen päivän siirrot. Kaikkiin treideihin ei merkitty siirtokorvausta. Osa sopimuksista on ehdollisia ja niihin liittyy esimerkiksi siirtokorvauksia rahan, varausvuorojen tai pelaajien muodossa.

Puolustaja Oscar Fantenberg siirtyi Los Angeles Kingsistä Calgary Flamesiin ja Flames antoi vaihdossa ehdollisen neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2020.

Carolina Hurricanes sai hyökkääjä Tomas Jurcon Florida Panthersilta. Vaihdossa hyökkääjä Cliff Pu siirtyy Panthersin riveihin. Molempia sopimuksia sitoo niin sanottu palveluksien vaihtaminen tulevaisuudessa, kuten varausvuorojen vaihtoa.

Jordan Weal siirtyy Arizona Coyotesista Montreal Canadiensiin. Vaihdossa Coyotes saa Michael Chaputin. Molemmat ovat hyökkääjiä.

Winnipeg Jets hankki riveihinsä Kevin Hayesin New York Rangersista ja Rangers sai vaihdossa Brendan Lemieuxin, kesän 2019 ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja ehdollisen neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2022. Jetsiin matkaa myös Matt Hendricks Minnesota Wildista ja vaihdossa Wild saa 7. kierroksen varausvuoron, vuosi ilmoitetaan myöhemmin. Jets vahvistuu myös Nathan Beaulieulla ja vaihdossa Buffalo Sabres saa kuudennen kierroksen varausvuoron.

Columbus Blue Jackets hankki maalivahti Keith Kinkaidin New Jersey Devilsistä ja Devils sai vaihdossa vuoden 2022 viidennen kierroksen varausvuoron. Myös Adam McQuaid matkaa Blue Jacketsiin ja New York Rangers saa vaihdossa Julius Bergmanin, neljännen kierroksen ja seitsemännen kierroksen varausoikeuden. Varausvuorojen vuotta ei mainittu.

Nashville Predators hankki Mikael Granlundin Minnesota Wildista ja Wayne Simmondsin Philadelphia Flyersista. Flyers saa vaihdossa hyökkääjä Ryan Hartmanin ja ehdollisen neljännen kierroksen varausvuoron kesälle 2020. Minnesota Wild sai Predatorsilta laitahyökkääjä Kevin Fialan vaihdossa.

Ottava Senators luopui Mark Stonesta, joka matkaa Vegas Golden Knightsiin ja vaihdossa Senators saa Erik Brannströmin ja Oscar Lindbergin sekä toisen kierroksen varausvuoron kesälle 2020.

Colorado Avalanche vahvisti rivejään Derick Brassardilla ja antoi vaihdossa Florida Panthersille kolmannen kierroksen varausvuoron kesälle 2020.

Adam McQuaid matkaa Columbus Blue Jacketsiin ja New York Rangers saa vaihdossa neljännen kierroksen ja seitsemännen kierroksen varausoikeuden. Varausvuorojen vuotta ei mainittu.

Boston Bruins sai hyökkääjä Marcus Johanssonin New Jersey Devilsistä ja antoi vaihdossa kesän 2019 toisen kierroksen varausvuoron ja kesän 2020 neljännen kierroksen varausvuoron.

St. Louis Blues vahvistui Michael Zel Zottolla. Anaheim Ducksin saama siirtokorvaus ilmoitetaan myöhemmin.

Pittsburgh Penguins värväsi Erik Gudbransonin Vancouver Canuksista. Canucks sai vaihdossa Tanner Pearsonin. Penguinsiin matkaa myös Chris Wideman, Florida Panthersista. Panthersin siirtokorvaus ilmoitetaan myöhemmin.

San Jose Sharks hankki Jonathan Dahlenin ja vaihdossa Vancouver Canucks sai Linus Karlssonin.

Toronto Maple Leafs ja Winnipeg Jets vaihtoivat pelaajia. Nic Petan matkaa Maple Leafsiin ja Par Lindholm Jetsiin.

Kärkijoukkueet siis vahvistivat rivejään kevättä ajatellen ja osalla vahvistuneista on edelleen playoff-taistelu käynnissä. Huhuissa liikkui myös mahdollinen Rasmus Ristolaisen kauppaaminen Tampa Bayhin, mutta sitä ei vahvistettu missään kohtaa.

 

Lähde: nhl.com, Sportsnet