Ihmeiden aika ei ole ohi: Myös porilainen voi osua vedonlyönnissä

Mikäli mietit, ketkähän tekevät illan jääkiekko-otteluissa tehopisteitä, kannattaa kysyä neuvoa porilaiselta Niko Ahoselta.

Ahonen napsi talteen peliyhtiö Betsafelta peräti 10 pistemiehen yhdistelmävedon, joka toi 10€ panostuksella kertoimeksi 183,80. Ei mitään ennen näkemättömiä lukemia, mutta tämä osumasato vie Ahosen, 29, Faneille.com-sivuston kampanjoimalle VIP-kisamatkalle Chicagoon.

”Niinhän se on nyt nähtävä, että näköjään myös porilainen voi osua vedonlyönnissä”, Ahonen naurahtaa pääpalkinnon ratkettua.

Ahonen ei laita osumaansa kokonaan onnen laskuun.

”Mietin pitkään tätä riviä, seurasin pelaajien suuntaviivoja ja ynnäilin, että tuon pitäisi riittää osuessaan kisavoittoon. Pitää huomata, että alkuperäinen kerroin oli paljon suurempi, mutta yksi Liiga-pelaajista jäi ulos kokoonpanosta ja se tuli niin sanotusti voidina takaisin”, Ahonen kertaa iloisena.

Edellisen kerroinkisan ja sitä kautta Chicago-matkan itselleen napannut Erno Niskanen hehkutti aiemmin, että hän ostaa osumastaan muistoksi Connor McDavidin pelipaidan. Onko satakuntalaisvoittajalla samansuuntaiset suunnitelmat?

”Lähden Porin Ässien pelipaidassa matkaan”, Ahonen linjaa.

Onnekkaat matkaanlähtijät näkevät reissussa kaksi NBA-huippuottelua, yhden NHL-väännön ja yhden NFL-iltapäivän. Mikä näistä kolahtaa Porin suunnalla parhaiten?

”EM-koriksen jälkeen on sanottava, että Lauri Markkasen näkeminen NBA-parketilla on todella kova juttu. Mutta mene nyt sitten noista valitsemaan – pakko ottaa tässä vaiheessa yksi rauhoittava olut”, Ahonen parahtaa.

Niko Ahosen työnäyte, joka vie hänet aina Chicagoon saakka.