Selänteen kuulumiset ulkojäiden jälkeen Dodgers Stadiumilta

Selänne valmiina ulkoilmaotteluun? (Getty Images)

Selänne valmiina ulkoilmaotteluun (Getty Images)

Anaheim Ducks kohtaa ensi yönä Los Angeles Kingsin Coors Light Stadium Series ulkoilmaottelussa. Joukkueet pääsivät harjoittelemaan stadionilla perjantaina ja ohessa Teemu Selänteen kuulumiset ulkojäältä. Kyseessä on ensimmäinen ulkoilmaottelu, joka pelataan lämpimässä. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 04.30.

Ducks lähtee hyvistä asetelmista otteluun, kun se on hävinnyt vain kaksi ottelua viimeiseen kymmeneen peliin. Kingsin tilanne on surkeampi. Joukkue lähtee stadionotteluun neljän pelin tappioputkessa. Kyseessä on kuitenkin ulkoilmaottelu, jossa ei aina ehkä normaali statistiikka päde. Ottelu pelataan vielä Kaliforniassa, jonka moni ei muutama vuosi sitten uskonut olevan edes mahdollista. Los Angelesiin on luvattu päiväksi jopa hellelukemia, mutta on odotettavaa että lämpötila on laskenut siedettäväksi ottelun alkaessa. Jään kunto on silti kysymysmerkki. Perjantaina se sai kuitenkin kehuja kummaltakin joukkueelta.

”This is the crown jewel for hockey in Southern California. We both live in a great part of the world, and this will be a great showcase for how far hockey has come in this area.” – Ben Lovejoy Anaheim Ducks, ESPN