Moses: ”Paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin”

Keskiviikkoisen Atlant-Jokerit -ottelun ehdoton tähti oli Jokereiden Steve Moses. Tehot 1+1 kerännyt peluri oli totutun energinen ja aiheutti liikkeellään vastustajalle myös kaksi jäähyä, joista toisen aikana Juhamatti Aaltonen iski Jokereiden kolmannen maalin. Faneille.com jututti miestä ottelun jälkeen.

Joukkueen pelatessa hyvin on helppo onnistua

Moses oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueen voittoon ja kolmeen pisteeseen.

– Pelattiin hyvin joukkueena ja puolustettiin tiiviisti, kuten koko kauden ajan vieraspeleissä. Tänään tehtiin taas paikoista maaleja, ja sillähän ne voitot tulevat, mies kommentoi ottelun jälkeen.

Uudelleen otteluun koottu ketju Moses-Petr Koukal-Linus Omark oli pirteällä pelipäällä ja loi Jokereiden vaarallisimmat maalipaikat.

– Paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin. Pelattiin tänään hyvin ja tuntui siltä, että jatkettiin siitä mihin alkukaudesta jäätiin, joten helppo kaiken kaikkiaan oli pelata.

Alkukauden tulikuumana olleen Niklas Hagmanin liekin viilennyttyä Moses on noussut ratkaisijan rooliin. Kysyttäessä salaisuutta hyvään vireeseen Moses naurahtaa.

– Toivottavasti ei ole mitään erityistä syytä tai salaisuutta ole taustalla. Toivon että tämä on se normaalitaso, jolla tulen pelaamaan. Kun joukkue pelaa hyvin, on helppo onnistua ja tehdä pisteitä. Joukkueen etu kuitenkin on ykkönen ja henkilökohtaiset onnistumiset tulevat sen jälkeen.

Jatkuva kehittymisen nälkä ajaa eteenpäin

Vaikka Moses on löytänyt pelinsä ja saanut onnistumisia, ei hän halua tyytyä liiaksi nykyiseen, vaan tähtäin on jatkuvasti seuraavan askeleen ottamisessa.

– Pelaajana et halua koskaan olla liian tyytyväinen tai jäädä mukavuusalueelle, aina voi pelata paremmin. Yksilönä täytyy nähdä, mitä asioita tekee hyvin ja missä voi parantaa. On pyrittävä eteenpäin ja yritettävä kehittyä ilta toisensa jälkeen ja auttaa joukkuetta voittoon.

Mikäli Moses jatkaa nähdynlaisia otteita, tulee kiinnostus draftaamatonta pelaajaa kohtaan nousemaan rapakon takana huomattavasti. Toivottavasti mies säilyy ehjänä, sillä odotan innolla näkeväni, minkälaiseen kauteen hän pystyy terveenä pysyessään.