NHL:n harvinainen tasapelikierros toi helsinkiläismiehelle komean vedonlyöntisaaliin

Useampi NHL:n ystävä hieraisi varmasti tiistaiaamuna silmiään, kun kaikki playoff-kierroksen neljä ottelua olivat päättyneet varsinaisen peliajan jälkeen tasan.

33-vuotias helsinkiläismies näki tämän kaiken jo etukäteen, ja kirjasi Betsafen vedonlyöntikupongilleen neljän tasapelin yhdistelmän. Panosta oli takana 10 euroa ja toteutunut kokonaiskerroin oli lopulta hulppea 222,56.

Voittopotiksi koostunut 2225,60 euroa ei jäänyt tässä tapauksessa ainoaksi jännityksen aiheeksi, sillä onnekas vedonlyöjä nousi suorituksellaan myös Faneille.comin MM-jääkiekon kerroinkisan kärkeen, ja hän on nyt todella lähellä Pariisin-reissua. Mies kommentoi tasapeliosumaansa rauhallisen vapautuneesti.

”Näitä tulee haettua harvakseltaan, mutta tämä kyseinen ottelunelikko (TOR-WSH, BOS-OTT, NSH-CHI, CGY-ANA) suorastaan vaati tasapelirekkaa osakseen. Olen muutenkin hakenut lähipäivät sellaista osumaa, jolla pääsisi mukaan tuonne lätkän MM-kisoihin.”

Aamun pikkutunnit sisälsivät täten jännittäviä vaiheita NHL-kiekon parissa.

”Olihan se hieno hetki, kun Anaheim nousi vielä Calgarya vastaan tasoihin, vaikka ottelu oli yhdessä vaiheessa jo käytännössä taputeltu. Juuri nämä tällaiset erikoisemmat ja harvinaisemmat osumat ovat niitä maittavimpia”, helsinkiläismies iloitsee.

Tältä näyttää kuponki sen jälkeen, kun kaikki playoff-ottelut etenevät jatkoajalle.