Tuomaritoiminta Jokereiden pelissä herätti tunteita

Torpedon ja Jokereiden ottelun  yksi puhutuimmista asioista oli tuomarilinja. Ottelun päätuomareina toimivat Sergei Kulakov (13) ja Roman Shchenyov (14).

Jokereiden 3-4 voittoon päättyneessä ottelussa vihellettiin yhteensä 46 minuuttia, joista vieraille 32. Sekä Ossi Väänänen että Steve Moses saivat ottelussa henkilökohtaisen käytösrangaistuksen. Väänäsen 10 tuomittiin päähän kohdistuneesta taklauksesta, Moses puolestaan hermostui ottelun lopussa ja hakkasi mailaansa kaukalon laitaan kympin arvoisesti.

Katsoipa ottelua mistä näkökulmasta tahansa, niin kyllä tuomarit vetivät ajoittain jopa todella härskisti kotijoukkueen eduksi.

Oman lisämausteensa tuomarisoppaan toi, että vielä hetki ennen ottelun alkua kotijoukkueen toimitsijat toivat tuomareiden pukuhuoneeseen kahvia, teetä ja muita virvokkeita.

KHL-etiketin mukaan tuomareiden pukuhuoneeseen ei ole mitään asiaa sen jälkeen, kun areenan ottelukuntoon valmistamista koskevat ilmoitukset on tuotu.

– Kyllähän kaikki sen ottelun näkivät, ei siitä tuomarilinjasta ole oikein mitään sanottavaa, kommentoi Moses ottelun jälkeen.