Suomalaisnuorukainen voitti lätkävedonlyönnistä tajuttoman potin – 10 euroa muuttui 63 316 euroksi!

4-2 on lopputulos, joka tulee vastaan jääkiekkoraporteissa päivittäin.

20-vuotias kempeleläismies naputteli kyseiset 4-2-kotivoitot Betsafen samalle vedonlyöntikupongille kolmeen eri kohteeseen viime sunnuntaina.

Ja juuri näihin tuloksiin päättyivät HV71-Malmö, New York Islanders-Ottawa sekä Tampa Bay-Buffalo. Kunkin kohteen kerroin oli 18,50, joten samalla kupongilla se tarkoitti 10€ panoksella peräti 63 316,30 euron voittoa! Lienee myös sanomattakin selvää, että kyseisellä suorituksella olisi saanut leiman jääkiekon MM-kisapassiin.

Nuorimies kertoo tämän olleen hänen ensimmäinen suurvoittonsa vedonlyönnissä. Hän kertoo pelaavansa toisinaan tulosyhdistelmiä, sillä Betsafella niitä voi yhdistellä toisiinsa ja saada täten mahdollisuuden jopa kymmenien tuhansien eurojen voittoihin.

– Muutaman kerran on käynyt lähellä, mutta niin sanotusti maalin päähän on aina lappu kuivunut, voittaja muistelee aikoja ennen jättipottiaan.

– Olen periaatteessa aina pelannut Betsafella. Valitsin Betsafen, koska se tuntui luotettavalta ja heillä on loistava tarjonta. Pelaan siellä missä haluan ja siellä, missä homma toimii, suomalaisvoittaja alleviivaa.

Johtava iGaming-asiantuntija Juha Kvist kertoo, että vastaavia viisinumeroisia tulosvetoyhdistelmävoittoja tulee vastaan tasaisesti ympäri vuoden.

– Varsinkin Betsafella pelaajat tuntuvat rakastavan näitä niin sanottuja rekkavetoja. Pieni panos ja iso kerroin pitävät pelaamisessa entäs jos -jännityksen korkealla, Kvist taustoittaa.

Kempeleläismies kertoo järkevän sijoituskohteen olevan jo tiedossa. Toki myös kesälle jää sivuun maltillisesti ”irrottelurahaa”, kuten mies itse heittää – ja pelaaminen luotettavalla Betsafella jatkuu nuorukaisen mukaan kuten ennenkin.

Alapuolelta näet Betsafen vahvistaman tositteen kempeleläisherran osumasta.

Tältä näyttää, kun 10€ panostus muuttuu yli 60 000 euron voitoksi.